Britney Spears: Ποιο δικαστήριο; Χορεύει ξέφρενα και το ποστάρει στο Instagram χωρίς να τη νοιάζει

Britney Spears: Ποιο δικαστήριο; Χορεύει ξέφρενα και το ποστάρει στο Instagram χωρίς να τη νοιάζει

Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί η ίδια στο δικαστήριο, αλλά αυτό δε φαίνεται να την αγχώνει καθόλου.

Η ιστορία με τις δικαστικές διαμάχες της Britney Spears καλά κρατεί και χρόνια τώρα ο πλανήτης παρακολουθεί απορώντας σχετικά με την κατάληξη που θα έχουν τα πράγματα.

Μην ξεχνάς ότι ο Jamie και η Lynne Spears έχουν έναν ανοιχτό πόλεμο, μιας και ο πατέρας της τραγουδίστριας την κατηγορεί πως είναι εκείνη που εξέθεσε τα προσωπικά στοιχεία της κόρης τους στον κόσμο, προκαλώντας ένα μεγάλο τραύμα για να τους δικούς της εμπορικούς σκοπούς.

Σε πόλεμο οι γονείς της Britney Spears: Το νέο επεισόδιο στη διαμάχη (photos)

Λίγο πριν το δικαστήριο...

Αυτήν την εβδομάδα, η Britney αναμένεται να εμφανιστεί η ίδια στο δικαστήριο και να μην αφήσει τους δικηγόρους της να μιλήσουν για εκείνη και, εκεί που κάποιος θα περίμενε να υπάρχει μία ανησυχία, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε να χορεύει στους ρυθμούς του «Sexy Motherf***er» του Prince.




Μπορεί να είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ξαναβρεθεί στη σκηνή μέχρι ο πατέρας της να μην έχει πια έλεγχο της περιουσίας της, όμως, ποτέ δε μίλησε για τον λογαριασμό της στα social media.

Μετά το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, η Britney Spears αποκαλύπτει: «Έκλαιγα για 2 εβδομάδες»

Όχι στη σκηνή, ναι στα social media

«Θα ξανανέβω ποτέ στη σκηνή; Δεν έχω ιδέα. Περνάω καλά τώρα. Είμαι σε ένα μεταβατικό στάδιο στη ζωή μου και απολαμβάνω τον εαυτό μου. Αυτό», είπε στους φανς της στο Instagram.

Το βίντεο που δημοσίευσε, πάντως, στο προφίλ της δείχνει δυναμισμό και μεγάλη αυτοπεποίθηση, παρά τη μεγάλη ακρόαση που την περιμένει στο δικαστήριο.