Αποχώρηση Survivor: Οργίασε το Twitter με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Αποχώρηση Survivor: Οργίασε το Twitter με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (photos)

Η αποχώρηση στο Survivor ήταν η τελευταία πριν τα lives της Αθήνας. 

Ήταν η τελευταία αποχώρηση του Survivor επί Άγιου Δομίνικου. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επιβεβαίωσε τα spoilers και οι τέσσερις παίκτες που πέρασαν στον τελικό, θα αναμετρηθούν στα Lives του ριάλιτι επιβίωσης στο Γαλάτσι.

Ο Ηλίας στο στόχαστρο!



Η συμπεριφορά του Ηλία που ήταν γεμάτη διπλωματία, έκανε έξαλλους τους Κόρο και Ασημακόπουλο. Ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος, ένιωσαν πως ο Ηλίας έπαιξε εκ του ασφαλούς τον τελευταίο αγώνα ατομικής ασυλίας κόντρα στον Σάκη Κατσούλη και δεν πιέστηκε για να φέρει τη νίκη.

Ο ίδιος ο Ηλίας τόνισε πως είχε μια ήττα την οποία δεν ήθελε να έρθει και θα προτιμούσε να μην έχει παίξει καν αυτόν τον αγώνα.

Οι ημέρες στο νοσοκομείο της Μαριαλένας:

Η Μαριαλένα που ήταν και υποψήφια προς αποχώρηση βρέθηκε στο νοσοκομείο και εξομολογήθηκε πως της έλειπε πάρα πολύ από το πλευρό της, τις δύσκολες αυτές ημέρες που πέρασε ενώ νοσηλευόταν.

Survivor: Δάκρυσε το Twitter με την ιστορία του Μπόγδανου- Η αποθέωση στα σχόλια

Η επιστροφή στην Αθήνα:

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως το πρώτο μέλημα της παραγωγής είναι μετά την επιστροφή στην Αθήνα, όλοι οι παίκτες να βρεθούν με τις οικογένειές τους.

Τη στιγμή εκείνοι οι παίκτες έβαλαν τα κλάματα.

Οι τέσσερις παίκτες που θα βρεθούν στην Αθήνα, θα αγωνιστούν για την κατάταξή τους. Οι δύο που θα έχουν την καλύτερη απόδοση, θα πάνε στον τελικό. Οι δύο με την χειρότερη απόδοση, θα περάσουν και πάλι από την κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Οι γραμμές θα ανοίξουν μέχρι τον ημιτελικού και έπειτα θα ανοίξουν οι γραμμές μέχρι την τελική τριάδα κι ύστερα μέχρι τους δύο του τελικού.

Όπως τόνισαν όλοι, συνεχίζεται το σασπένς και οι παίκτες δεν ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους, όπως όλοι φαντάζονταν.

Η στιγμή της αποχώρησης:

Στο τέλος από το συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί.

Και οι τρεις παίκτες (Μαριαλένα, Ασημακόπουλος και Κόρο) ήταν στο Survivor από την πρώτη μέρα του ριάλιτι επιβίωσης. O Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε, τονίζο ντας πως πίστευε ότι αυτός θα αποχωρήσει σήμερα.

«Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Ήταν ένα ταξίδι και με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Ασημακόπουλου ο οποίος τόνισε πως αυτές τις ημέρες έβλεπε τον αδερφό του που έχει χάσει πιο έντονα από ποτέ.

Ο Ασημακόπουλος συγκίνησε τους πάντες τονίζοντας πως θα δώσει κομμάτι από τις απολαβές του, σε ιδρύματα για παιδιά που έχουν καρκίνο.

Φυσικά η αποχώρηση του Ασημακόπουλου έκανε το Twitter να οργιάσει με θετικά και αρνητικά σχόλια!

Δες παρακάτω!