Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες άφησε μούσι- Σου αρέσει;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες άφησε μούσι- Σου αρέσει;

Παρατήρησες την αλλαγή του;

Ήταν 3 Ιουνίου 2021 όταν οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά. Ένας κύκλος που είχε πραγματικά τα πάντα, ολοκληρώθηκε κι ακόμη κάποιες σκηνές έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό μου. Μοναδικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς της σειράς από το πρώτο επεισόδιο, μέχρι και το τελευταίο, με «απώλειες» που κόστισαν.

Λάμπρος και Ελένη κατάφεραν με πάρα πολλές δυσκολίες να γίνουν ζευγάρι στον δεύτερο κύκλο, όμως οι σεναριογράφοι φαίνεται πως έχουν άλλα σχέδια για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στην επόμενη σεζόν.

Διάβασες το spoiler της νέας σεζόν που έρχεται; Κανένας δεν θα μείνει στο Διαφάνι μετά από όσα έγιναν.

Οι διακοπές των πρωταγωνιστών

Αυτή τη στιγμή οι πρωταγωνιστές της σειράς που έχει αγαπηθεί όσο καμία τα τελευταία δύο χρόνια, ξεκουράζονται, γεμίζουν τις μπαταρίες τους και σύντομα επιστρέφουν στον «τόπο του εγκλήματος» προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της τρίτης και τελευταίας σεζόν.

Η Μαρία Κίτσου πάντως τις έκανε τις διακοπές της. Πατώντας εδώ θα δεις και τις φωτογραφίες της.

Κάποιους ηθοποιούς τους απολαμβάνεις σε θεατρικές παραστάσεις, άλλους απλά μέσα από τα social media accounts τους.


https://www.instagram.com/p/CBnC3cxJTyB

Οι φωτογραφίες του Λάμπρου πρόδωσαν την αλλαγή του

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος (aka Λάμπρος Σεβαστός) είναι ένας πολύ όμορφος και γοητευτικός άντρας, όμως στην πραγματικότητα δεν μοιάζει και πολύ με τον δάσκαλο του χωριού. Και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία και έχει φροντίσει να σου δείξει κάποια πράγματα μέσα από το Instagram account του.

dimitris.gkotsopoulos.official 106363693 1182113015502585 4400411393362080229 n

Ο Λάμπρος έχει αλλάξει αρκετά από το τέλος της σειράς μέχρι και σήμερα και λίγο έλειψε να μην τον αναγνωρίσουμε. Όπως θα δεις και στη gallery παρακάτω ο ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα τον Λάμπρο που ξέρεις και αγαπάς, όμως και αυτή η version του είναι εξίσου γοητευτική.

Με ανέμελο hair look, σκουλαρίκι στο αυτί, γένια και μισάνοιχτο πουκάμισο, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μας θύμισε γιατί είναι από τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της σειράς.

Το backstage story του Μιλτιάδη

Προτού σε αφήσω να πας στη gallery να δεις τις φωτογραφίες του, πάτησε το play στο video που ακολουθεί και δες στιγμές από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, μέσα από τα μάτια του Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος).



Δες στη gallery τις φωτογραφίες του Λάμπρου.