Survivor: Ο τρελός κανόνας για την κατάταξη στους ημιτελικούς έκανε έξαλλο το Twitter

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Ο τρελός κανόνας για την κατάταξη στους ημιτελικούς έκανε έξαλλο το Twitter

Survivor αλά Μπεν Χουρ με κάνονες σωστή σπαζοκεφαλιά για δυνατούς λύτες.

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό του Survivor στην Ελλάδα κι όμως παρακολουθούμε ακόμα τα αγωνίσματα των παικτών επί Άγιου Δομίνικου.

Κόρο, Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας αγωνίστηκαν πρώτη φορά χτες για την κατάταξή τους και για μια θέση στον ημιτελικό της Κυριακής.

Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε τους κανόνες:



Από την διαδικασία των αγωνισμάτων κατάταξης, στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι δύο παίκτες που θα φτάσουν πιο ψηλά θα εξασφαλίσουν την θέση τους στον ημιτελικό της Κυριακής, ενώ οι άλλοι δύο θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που θα ξεκινήσει την Τετάρτη(30/6/2021) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στον ημιτελικό που θα δούμε Live. Τότε θα γνωρίζουμε και ποιος είναι ο παίκτης που πάρει την τέταρτη θέση.

Σπαζοκεφαλιά ο τρόπος πρόκρισης:



Σκοπός του χτεσινού αγωνίσματος ήταν να ξεχωρίσουν οι τρεις παίκτες που θα συγκεντρώσουν 8 πόντους και θα διαγωνιστούν στο σημερινό δεύτερο αγώνισμα κατάταξης. Ο παίκτης που βρέθηκε στην τελευταία θέση ήταν ο Γιώργος Κόρομι, μετά από σκληρή μάχη κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο και δεν θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί σήμερα κι έτσι οι πιθανότητές του μειώνονται στο να μην είναι ένας από τους παίκτες που θα περάσουν στον ημιτελικό. Ο Κόρο θα έχει βέβαια μία ακόμα ευκαιρία αύριο για να προκριθεί, τελευταία μεν αλλά σημαντική ευκαιρία, μιας και θα έχει μια μέρα off και θα παίζει ξεκούραστος.

Τι ετοιμάζει ο James Καφετζής για τον ημιτελικό και τελικό του Survivor: Η απάντηση σε ένα post

Από την άλλη, ο Σάκης που ήταν πρώτος χτες, δεν έχει κανένα απολύτως πλεονέκτημα σε σχέση με τον Ηλία και τη Μαριαλένα και θα ξεκινήσει σήμερα τα run του από το μηδέν.

Αυτός ο τρόπος που μοιάζει με σωστή σπαζοκεφαλιά, έκανε έξαλλο το Twitter που προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς θα δούμε την Κυριακή και τη Δευτέρα!