Jennifer Lopez: Πρόταση γάμου από τον Ben Affleck; Οι πρώτες πληροφορίες

Jennifer Lopez: Πρόταση γάμου από τον Ben Affleck; Οι πρώτες πληροφορίες

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι περνάει καταπληκτικά.

Η Jennifer Lopez είναι ένα όνομα που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας ακόμα περισσότερο αυτούς τους μήνες. Τα προσωπικά της αποτελούν ένα από τα πρώτα θέματα συζήτησης, ειδικά μετά τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Alex Rodriguez.

Όταν κυκλοφόρησαν τα νέα για την επανασύνδεση της τραγουδίστριας με τον πρώην της, Ben Affleck, ο κόσμος δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ωστόσο, οι εξελίξεις τρέχουν και έχεις φτάσει πλέον σε σημείο να διαβάζεις περί ενός πιθανού αρραβώνα μεταξύ τους.

Η σχέση τους μόλις επιβεβαιώθηκε! JLo και Ben Affleck περπατούν αγκαλιασμένοι (photos)

Ο πρώτος αρραβώνας Lopez - Affleck

Μην ξεχνάς ότι όταν το celebrity couple ήταν μαζί πριν από 20 χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2002 είχε επιβεβαιώσει τον πρώτο του αρραβώνα σε μία συνέντευξη με την Diane Sawyer και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 6,1 καρατίων -φημολογούμενης αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων-.



Υπάρχει πρόταση γάμου στον ορίζοντα;

Πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι δήλωσε στο Hollywood Life: «Η Jen έχει προετοιμαστεί για γάμο για αρκετό καιρό, αυτόν που θα γινόταν με τον Alex Rodriguez, και τώρα η σχέση της με τον Ben είναι τόσο έντονη που θα έλεγε 1000 % «ναι» αν ο Ben της έκανε πρόταση ξανά»

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Τέλος τα προσχήματα! Καυτά φιλιά και αγκαλιές μπροστά στον κόσμο

«Όλοι στον κόσμο της Jen και του Ben θα ήταν πολύ χαρούμενοι αν αποφάσιζαν να αρραβωνιαστούν και να παντρευτούν. Όλα αυτά θα γίνουν φυσικά, όπως ακριβώς η τωρινή τους σχέση. Είναι ασφαλές να πούμε ότι τα συναισθήματα περί αρραβώνα είναι στην ατμόσφαιρα και θα γίνει όταν είναι να γίνει.



Αλλά ο Ben δεν πρόκειται να το κάνει απλώς για να το κάνει ή επειδή το θέλει η οικογένεια Θα γίνει επειδή το θέλουν και οι δύο. Η σχέση τους είναι υπέροχη τώρα, οπότε τη ζουν με τον καλύτερο τρόπο και δεν επιτρέπουν σε περιττά δράματα να εισχωρήσουν. Είναι απασχολημένοι, περνάνε καλά και, όταν συμβεί ένας αρραβώνας, θα είναι την κατάλληλη στιγμή για όλους»

Θυμήσου με την παρακάτω gallery την εποχή που Lopez και Affleck εμφανίζονταν μαζί σε επίσημα γεγονότα.