Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που περνάει στον ημιτελικό

Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που περνάει στον ημιτελικό

Άλλη μία μέρα δοκιμασιών ήρθε στο τέλος της και έχουμε τα αποτελέσματα για τον 2ο παίκτη.

Λίγες ημέρες σε χωρίζουν πια από τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor. Η Κυριακή και η Δευτέρα είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις.

Θα απολαύσεις τα μπάνια σου το σαββατοκύριακο και, μετά θα παρακολουθήσεις ποιος παίκτης θα καταφέρει να βρεθεί νικητής του παιχνιδιού.



Το παιχνίδι της Τετάρτης

Σήμερα, ο Κόρο, η Μαριαλένα και ο Ηλίας συμμετείχαν στον στίβο μάχης για άλλη μία φορά, ώστε να αναδειχτεί ο δεύτερος που θα περάσει στον δεύτερο ημιτελικό του Survivor.

Survivor: Οι παίκτης που πάει απευθείας στον ημιτελικό και τα επικά σχόλια στο Twitter

Ο πρώτος που έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση του είναι ο Σάκης Κατσούλης. Στο επεισόδιο της Τρίτης, πάλεψε και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Τελικά, τα κατάφερε.



Ο δεύτερος παίκτης που πηγαίνει στον ημιτελικό του Survivor

Τα πράγματα δεν ήταν διαφορετικά από άποψη δυσκολίας στο σημερινό επεισόδιο. Οι παίκτες διαγωνίστηκαν τόσο σε αγωνίσματα αντοχής όσο και σε ταχύτητας και στόχου.

Στο τέλος, νικητής αναδείχτηκε ο Ηλίας Μπόγδανος και πήρε τη θέση του δίπλα στον Σάκη. O, δε, Κόρο πήγε με τη Μαριαλένα κατευθείαν στην ψηφοφορία του κοινού.



Εννοείται πως το κοινό μπροστά σε όλα τα δρώμενα συντονίστηκε στα πληκτρολόγια και τα σχόλια στο Twitter αποθέωσαν το επεισόδιο του Survivor αλλά και τον Μπόγδανο.