Survivor: Οι τέσσερις του τελικού στην Ελλάδα- Το απίθανο παρασκήνιο της φυγάδευσης (video)

Survivor: Οι τέσσερις του τελικού στην Ελλάδα- Το απίθανο παρασκήνιο της φυγάδευσης (video)

Έφτασαν οι τέσσερις φιναλίστς του Survivor κάτω από άκρα μυστικότητα.

Mε κινηματογραφικό τρόπο έγινε η φυγάδευση των τεσσάρων παικτών του Survivor που θα δούμε στον ημιτελικό και μεγάλο τελικό του Survivor.

Ο Σάκης Κατσούλης, ο Γιώργος Κόρομι, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν ήδη φτάσει στην Ελλάδα.

Η κινηματογραφική φυγάδευση:

Η παραγωγή του Survivor κατάφερε με επικό τρόπο να φυγαδεύσει τους τέσσερις παίκτες του τελικού. Όσο το crew της παραγωγής βρισκόταν στην μπροστά πόρτα, οι τέσσερις παίκτες έφυγαν με μαύρο βαν από την πίσω πόρτα και κάτω από άκρα μυστικότητα.



Η βίλα στην Ανάβυσσο:

Σύμφωνα με το Πρω1νό και τον Αλέξη Μίχα, οι παίκτες βρίσκονται απομονωμένοι σε βίλα στην Ανάβυσσο και θα δουν τις οικογένειες σε λίγη ώρα.

Τι ισχύει με τα rapid tests:

Οι οικογένειες των παικτών δεν έχουν ενημερωθεί για τον προορισμό και για το πού βρίσκονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά έχουν ήδη κάνει rapid tests από χθες για να μπορέσουν σήμερα να τους συναντήσουν.

Survivor 2021: 6 παίκτες που δίχασαν το κοινό (ή που είχες ξεχάσει ότι ήταν παίκτες)

Οι δύο σίγουροι παίκτες του ημιτελικού:

Στον ημιτελικό της Κυριακής (4 Ιουλίου 2021) έχουν περάσει με βάση τους αγώνες τους, ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στην γνώμη του κοινού βρίσκεται ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.


https://www.instagram.com/p/CQyU_YMgK5k

Στην Αθήνα και ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Αθήνα και ξάφνιασε τους πάντες με την εξωτερική του εμφάνιση καθώς έχει χάσει πολλά κιλά. «Μας αγάπησε ο Άγιος Δομίνικος και δεν μας έστειλε τις βαλίτσες. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι το φετινό νομίζω και για τα παιδιά, τα οποία το έζησαν και σε αυτό νομίζω πως οφείλεται και η επιτυχία. Το γεγονός ότι το είχα ξανακάνει δεν με άγχωσε. Είναι μια ομαδική δουλειά, το casting ήταν καταπληκτικό και βγήκε ένα ωραίο αποτέλεσμα», είπε στις κάμερες ο Γιώργος Λιανός.