Αθηνά Οικονομάκου: Η αλλαγή στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης της

Αθηνά Οικονομάκου: Η αλλαγή στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης της

Μια αλλαγή που ελάχιστοι παρατήρησαν.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, που πριν από περίπου έναν μήνα (στις 9 Ιουνίου 2021) έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η κόρη της ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία, και μέσα από το Instagram account της, έχουμε δει μέχρι στιγμής αρκετά στιγμιότυπα μαζί της.

Βέβαια, υπάρχει μια αλλαγή στο account της ηθοποιού από τότε που γέννησε την κόρη της, και ελάχιστοι είδαν την αλλαγή αυτή.

Η ανακοίνωση της γέννησης

Διανύαμε τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, όταν η Αθηνά Οικονομάκου ανέβαζε stories με την υπερβολικά φουσκωμένη της κοιλίτσα έχοντας πια συμπληρώσει τις 40 εβδομάδες κύησης και περιμένοντας πότε η κόρη της θα αποφάσιζε πια να βγει.

Δες εδώ πως ανακοίνωσε ότι γέννησε.

Τελικά η Αθηνά Οικονομάκου γέννησες στην τελική ημερομηνία που της είχε δώσει ο γιατρός της, στις 9 Ιουνίου 2021, φέρνοντας στον κόσμο ένα γλυκύτατο κοριτσάκι.

Το όνομα που έδωσε στην κόρη της

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να γέννησε στις 9 Ιουνίου 2021, όμως δεν έκανε γνωστό την ίδια μέρα το όνομα της κόρης της. Από stories και δηλώσεις της γνωρίζαμε απλά πως το όνομά της θα ξεκινάει από «Σ». Όπως αντιλαμβάνεσαι στο μυαλό άρχισαν να τριγυρίζουν όλα τα γυναικεία ονόματα από «Σ». Τίποτα δεν μαρτυρούσε αυτό που εν τέλει ανακοινώθηκε.

Λίγες εβδομάδες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε το όνομα της κόρης της, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ήταν μέσα σε αυτά που σκεφτόμασταν.

athinao1konomakou 206685422 240736644562923 5289334753993531033 n

Η μικρή Σιέννα λοιπόν, είναι το νέο μέλος της οικογένειας της ηθοποιού και όπως είναι εμφανές από τα stories της, την έχει ξετρελάνει.

Η αλλαγή στο account της

Ποια αλλαγή έγινε όμως στο Instagram account της από την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη της; Μήπως είχες παρατηρήσει κάτι «ιδιαίτερο»;

Η ηθοποιός στο σύντομο bio της στο Instagram μέχρι πρότινος έγραφε: «Mother of a prince», για τον μικρό Μάξιμο που ήρθε στη ζωή της στις 14 Μαρτίου 2018. Πλέον αυτό άλλαξε και το bio της αναφέρει: «Mother of a prince and a princess».



Στη gallery παρακάτω μπορείς να δεις και τις φωτογραφίες από το πριν και το μετά του Instagram account της.