Άγριες Μέλισσες: Το φωτογραφικό άλμπουμ της Λενιώς από το ταξίδι στην Πορτογαλία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Το φωτογραφικό άλμπουμ της Λενιώς από το ταξίδι στην Πορτογαλία

Στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης για τη Μαρία Κίτσου που υποδύεται την Ελένη.

Ένας μήνας συμπληρώθηκε εχθές (3 Ιουλίου 2021) από την ημέρα που προβλήθηκε για φέτος το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών. Μια σεζόν που πραγματικά είχε τα πάντα και έγιναν πράγματα που δεν περίμενε κανείς να δει στην οθόνη του.

Ο δεύτερος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες ολοκληρώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο (δύο θάνατοι κι ένας χωρισμός) και ακόμη ανατριχιάζουμε καθώς φέρνουμε στη μνήμη μας τα συγκλονιστικά τελευταία επεισόδια. Πλέον, οι ηθοποιοί κάνουν τις διακοπές τους και ξεκουράζονται, πριν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου.

Πριν ξεκινήσουμε αν ζεσταίνεσαι μπορείς να μπεις στο timeline του Κωνσταντή και να δροσιστείς.

Το ταξίδι της Ελένης (aka Μαρία Κίτσου) στην Πορτογαλία

Κάποιοι ηθοποιοί ταξιδεύουν και ξεκουράζονται, άλλοι συμμετέχουν σε θεατρικές παραστάσεις και άλλοι ετοιμάζονται να παντρευτούν. Η Μαρία Κίτσου ή αλλιώς Ελένη Σταμίρη αν προτιμάς, ταξίδεψε μέχρι την Πορτογαλία, και μέσα από τα stories της, είδαμε κάποιες πολύ ωραίες φωτογραφίες.

Τις φωτογραφίες αυτές βέβαια δεν ανέβασε η ίδια στο Instagram account της, αλλά τις έκανε repost από τα stories της φίλης της, η οποία την είχε επισημάνει. Στις φωτογραφίες αυτές είδαμε μια Ελένη χαμογελαστή, ξεκούραστη και ανέμελη και αυτό ήταν πολύ όμορφο, αν σκεφτείς πόσα την περιμένουν σαν ρόλος στη νέα σεζόν.

Στο εξωτερικό ταξίδεψε και ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος)

Λίγες ημέρες νωρίτερα περίπου στα μέσα Ιουνίου (19/6/21) ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Ισπανία, στο οποίο ήταν σχεδόν αγνώριστος, έχοντας αφήσει πολύ μακριά τα μαλλιά του, αλλά και μούσι.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες άφησε μούσι- Σου αρέσει;

Οι διακοπές της Μαρίας ξεκίνησαν μετά το τέλος της σειράς

Η Μαρία Κίτσου ξεκίνησε τις διακοπές της σχεδόν αμέσως μετά το τέλος της σειράς, ανεβάζοντας στις 12 Ιουνίου 2021 μια φωτογραφία στο Instagram account της στην οποία πόζαρε με ολόσωμο ριγέ μαγιό.

marika.kitsou.official 199166185 946407169529541 8775407581122488306 n

Πλέον περιμένουμε όλοι να δούμε τα πρώτα stories των ηθοποιών από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν των Άγριων Μελισσών.