Το story που μαρτύρησε πως ο James Καφετζής δεν θα παρευρεθεί στον ημιτελικό του Survivor

Το story που μαρτύρησε πως ο James Καφετζής δεν θα παρευρεθεί στον ημιτελικό του Survivor

Τι ανέβασε ο πρώην παίκτης  του Survivor;

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την έναρξη του αποψινού ημιτελικού του Survivor 2021. Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι οι τέσσερις παίκτες που επέστρεψαν Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, όμως από τους Κόρο-Μαριαλένα ένας θα πάει στον ημιτελικό και αυτό θα το μάθουμε απόψε.

Ο ημιτελικός, όπως και ο τελικός αύριο (5/7/21) θα πραγματοποιηθούν στο Άλσος Γαλατσίου, υπό την παρουσία κόσμου, συγγενών των παικτών, αλλά και των πρώην παικτών που αποχώρησαν νωρίτερα από το reality. Φαίνεται όμως πως θα υπάρχουν κάποιες απουσίες απόψε.

Το story που «κάρφωσε» την απουσία

Τις τελευταίες ημέρες πολλά ακούγονται για την απουσία παικτών από τους τελικούς του Survivor, όμως τίποτα δεν επιβεβαιώνονται. Παραμένει άγνωστο εάν η τριάδα Βέλλη-James-Μπάρτζης θα δώσουν το παρών στους τελικούς, όμως ίσως το story του James να έδωσε την απάντηση.

Πριν από λίγη ώρα, ο James Καφετζής έκανε ένα story μέσα από το αεροπλάνο το οποίο μας προβλημάτισε. Όπως θα δεις και στο βίντεο φαίνεται πως ο πρώην παίκτης ταξιδεύει για κάπου και η παρουσία του είναι αμφίβολη για το βράδυ.

james story

Αυτό δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει: Είτε ότι ήταν Αθήνα και ταξιδεύει για κάπου αλλού, είτε ότι έφευγε από τη Ρόδο για να έρθει στην Αθήνα και τους τελικούς. Σε λίγες θα ξέρουμε τι σήμαινε εν τέλει το story αυτό.

Το ατύχημα της Άννας Μαρίας Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη από την άλλη εχθές (3/7/21) μέσα από το Instagram account της, μας έδειξε το ατύχημα που είχε με την γάτα που γρατζούνησε το χέρι της, χωρίς να διευκρινίζει αν για κάποιον λόγο ο τραυματισμός αυτός θα της στερήσει την εμφάνισή της απόψε και αύριο στο Άλσος Γαλατσίου.



Η προετοιμασία της Κάτιας Ταραμπάνκο

Δεν φαντάζομαι να είχες ξεχάσει πως η Κάτια Ταραμπάνκο υπήρξε παίκτρια του φετινού Survivor; Η νικήτρια του GNTM έκανε giveaway τις προσκλήσεις της για τον ημιτελικό και στη συνέχεια ξεκίνησε να ετοιμάζεται για απόψε το βράδυ. Πολλά μαλλιά είδαμε στα story της και χρωματιστά. Σίγουρα θα είναι εκθαμβωτική.



Υπομονή και stay tuned ως το βράδυ!