Άννα Μαρία Βέλλη: O τραυματισμός λίγο πριν τον ημιτελικό του Survivor

Άννα Μαρία Βέλλη: O τραυματισμός λίγο πριν τον ημιτελικό του Survivor

Το story που ανέβασε στο Instagram account της.

Λιγότερες από εικοσιτέσσερις ώρες απομένουν για τον ημιτελικό του Survivor 2021. Το βράδυ της Κυριακής (4/7/21) θα παρακολουθήσεις live από το Άλσος Γαλατσίου τον μεγάλο ημιτελικό, όπου και θα μάθεις ποιος παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο σε αυτόν. Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν τεθεί στη διάθεση του κοινού από την Τετάρτη και αύριο θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα.

Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος βρίσκονται ήδη στον ημιτελικό και περιμένουν να μάθουν κι εκείνοι ποιος θα είναι ο τρίτος παίκτης. Φυσικά μέχρι το τέλος της βραδιάς θα μάθουμε και ποιοι είναι οι δύο παίκτες που θα πάνε στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας (5/7/2021).

Η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο και οι παίκτες που πέρασαν από το το reality επιβίωσης θα δώσουν το παρών την Κυριακή. Λίγο πριν όμως μια πρώην παίκτρια είχε ένα «ατύχημα».

Survivor: Οι τέσσερις του τελικού στην Ελλάδα- Το απίθανο παρασκήνιο της φυγάδευσης (video)

Ποιοι θα δώσουν το παρών στους τελικούς του Γαλατσίου;

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής οι παίκτες που πέρασαν από το Survivor θα δώσουν το παρών στο Άλσος Γαλατσίου, προκειμένου να μάθουν όλοι μαζί το αποτέλεσμα τόσο τπυ ημιτελικού, όσο και του τελικού. Μετά τα δημοσιεύματα για κρούσμα κορονοϊού ανάμεσα στπυς παίκτες που έχουν αποχωρήσει, ακολουθήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες και μένει να δούμε αν θα είναι όλοι εκεί.

Το ατύχημα της Άννας Μαρίας Βέλλη

Πολλά έχουν ακουστεί για το αν θα είναι η «μαγική» τριάδα (Βέλλη-Μπάρτζης-James) στους τελικούς, ωστόσο κανείς δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει κάτι, σε λίγες ώρες άλλωστε θα μάθουμε.

Η Άννα Μαρία πάντως λίγες ώρες πριν μας ενημέρωνε μέσα από το Instagram account της για τον τραυματισμό της. Όπως ίσως ήδη είδες (ή θα δεις παρακάτω) η youtuber ήταν τραυματισμένη στο χέρι της, έπειτα από «επίθεση» γάτας. Δεν γνωρίζουμε αν το κατοικίδιο είναι δικό της ή όχι, όμως τη ζημιά την έκανε, αφού φάνηκε να την έχει γρατσουνίσει αρκετά.



Η κινηματογραφική φυγάδευση των φιναλίστ

Η παραγωγή του Survivor κατάφερε με επικό τρόπο να φυγαδεύσει τους τέσσερις παίκτες του τελικού. Όσο το crew της παραγωγής βρισκόταν στην μπροστά πόρτα, οι τέσσερις παίκτες έφυγαν με μαύρο βαν από την πίσω πόρτα και κάτω από άκρα μυστικότητα.



Ραντεβού αύριο το βράδυ λοιπόν, όπου θα δούμε ποιοι θα παραυρεθούν και ποιος θα περάσει στον τελικό.