Ο ημιτελικός του Survivor ξεκίνησε και έχουμε ήδη τις πρώτες εικόνες (pics&vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο ημιτελικός του  Survivor ξεκίνησε και έχουμε ήδη τις πρώτες εικόνες (pics&vid)

Οι ηχηρές απουσίες από το Άλσος Βεϊκου.

Ο ημιτελικός του Survivor ξεκίνησε και σύσσωμοι οι παίκτες που πέρασαν από το reality επιβίωσης βρίσκονται ήδη στο Άλσος Βεΐκου. Επτά μήνες πέρασαν από την ημέρα που ξεκίνησε το Survivor και κανείς δεν περίμενε την τετράδα που σήμερα βρίσκεται στον ημιτελικό.

Σάκης Κατσούλης, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο, με τον Γιώργο και τη Μαριαλένα να διεκδικούν μία θέση στον αποψινό ημιτελικό. Οι γραμμές της ψηφοφορίας έχουν ανοίξει από την Τετάρτη, όπου το κοινό ψηφίζει και στηρίζει τον αγαπημένο του παίκτη, προκειμένου να φτάσει στους τρεις.



Οι πρώτες εικόνες από το Γαλάτσι

Οι παίκτες άρχισαν να φτάνουν από νωρίς στο άλσος, προκειμένου να ετοιμαστούν και να εισέλθουν στον χώρο του ημιτελικού. Φυσικά δεν έλειψαν τα stories στα accounts των παικτών, από όπου και είδαμε τις πρώτες εικόνες.

Μαριάνθη Κάσδαγλη, Κάτια Ταραμπάνκο, Πάνος Καλλίδης, Τριαντάφυλλος, Ελένη Χαμπέρη κλπ άρχισαν να ανεβάζουν stories από τον χώρο, ενώ όλοι περιμέναμε τον Γιώργο Λιανό να δώσει το σήμα της εκκίνησης.

survivor imitelikos1

Το σαρδάμ του Γιώργου Λιανού

Η τηλεοπτική μετάδοση ξεκίνησε και όλοι περιμέναμε τον Γιώργο Λιανό να προλογίσει τη βραδιά. Πιο αδύνατος και μαυρισμένος από ποτέ εμφανίστηκε ο παρουσιαστής και φυσικά δεν έλειψε το χιούμορ του. Ο Γιώργος δεν μπορούσε να ξεκινήσει, εάν ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν έδινε το έναυσμα.



Το κοχύλι βγήκε, ο ζαχαροπλάστης σφύριξε και ο ημιτελικός του Survivor ξεκίνησε. Ο παρουσιαστής χαιρέτισε έναν έναν τους παίκτες που βρέθηκαν απέναντι του, μέχρι στη στιγμή που έφτασε στη Βαλέρια Χοψονίδου και από κεκτημένη ταχύτητα την αποκάλεσε Ολυμπία.

Αλλά θα μου πεις αδερφές είναι, μοιάζουν αρκετά, λογικό να μπερδευτεί (δεν τον δικάζουμε).



Οι απουσίες από τον ημιτελικό

Φυσικά από τον ημιτελικό έλειπαν και κάποιοι παίκτες. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο άλσος οι James Καφετζής, Περικλής Κονδυλάτος, Νικολέτα Μαυρίδη, Χριστίνα Κεφαλά και Αλέξης Παππάς.

Το story που μαρτύρησε πως ο James Καφετζής δεν θα παρευρεθεί στον ημιτελικό του Survivor

Πλέον συντονιζόμαστε και περιμένουμε να μάθουμε ποιος θα περάσει στους τρεις του ημιτελικού. Μαριαλένα ή Κόρο;

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery.

Πηγή φωτογραφιών: NDP