Survivor 2021: Ο παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό και τα σχόλια στο Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Survivor 2021: Ο παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό και τα σχόλια στο Twitter

Μαριαλένα ή Κόρομι στην τελική τριάδα;

Μετά από επτά μήνες σήμερα (4/7/21) πραγματοποιείται ο ημιτελικός του Survivor 2021. Από την Τετάρτη περιμένουμε να μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης που θα φτάσει στους τρεις φιναλίστ και μια ανάσα πιο κοντά στον τελικό και το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Το αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει και λίγο μετά την έναρξη ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα που συνεχίζει στην επόμενη φάση. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αυτή που συνεχίζει μαζί με τους Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο, με τις γραμμές να ανοίγουν και πάλι σε λίγο προκειμένου να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη.

Τα σχόλια στο Twitter

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τη Μαριαλένα που συνεχίζει στην επόμενη φάση, βρήκε πρόσφορο έδαφος στο Twitter, το οποίο φυσικά την αποθέωσε για την επιτυχία της.

Η μόνη γυναίκα που έφτασε μέχρι το τέλος των αγωνισμάτων, και μία από τις καλύτερες παίκτριες όλου του Survivor, βρίσκεται στον ημιτελικό και αναμένει να ακούσει το όνομά της αν είναι ή όχι στους δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού.



Οι πρώτες φωτογραφίες από το Άλσος Γαλατσίου

Ο ημιτελικός του Survivor πραγματοποιείται στο άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, με τους παίκτες να δίνουν το παρών στην όμορφη βραδιά. Όλοι αρκετά αλλαγμένοι και ανανεωμένοι από τον Άγιο Δομίνικο εμφανίστηκαν στο άλσος και κάποιους σχεδόν δεν τους αναγνωρίσαμε.

Ο ημιτελικός του Survivor ξεκίνησε και έχουμε ήδη τις πρώτες εικόνες (pics&vid)

Οι απουσίες από τον ημιτελικό

Φυσικά από τον ημιτελικό έλειπαν και κάποιοι παίκτες. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο άλσος οι James Καφετζής, Περικλής Κονδυλάτος, Νικολέτα Μαυρίδη, Χριστίνα Κεφαλά και Αλέξης Παππάς.