Survivor Ημιτελικός: Γιατί η Νικολέτα Μαυρίδη έφυγε από το άλσος; Ναι ήταν εκεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Survivor Ημιτελικός: Γιατί η Νικολέτα Μαυρίδη έφυγε από το άλσος; Ναι ήταν εκεί

Γιατί ενώ πήγε δεν την είδαμε στον ημιτελικό;

Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται ο ημιτελικός του Survivor 2021 στο άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Παρέα με τους τρεις φιναλίστ πια, Σάκη Κατσούλη, Ηλία Μπόγδανο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται και η πλειοψηφία των παικτών που πέρασαν από το reality επιβίωσης.

Φυσικά όμως υπήρχαν και ηχηρές απουσίες οι οποίες σχολιάστηκαν στα social media. Ο Αλέξης Παππάς, η Χριστίνα Κεφαλά, ο James Καφετζής, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Νικολέτα Μαυρίδη δεν έδωσαν το παρών για τους δικούς τους λόγους ο καθένας. Και αναρωτιόμαστε γιατί η Νικόλ έφυγε από το άλσος;

Survivor 2021: Ο παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό και τα σχόλια στο Twitter

Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα

Η Νικολέτα Μαυρίδη βρισκόταν κανονικά στο άλσος Βεΐκου όλο το απόγευμα και το είδαμε τόσο μέσα από το Instagram account της, όσο και από τις φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε. Ωστόσο δεν την είδαμε να μπαίνει στον χώρο του ημιτελικού μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες όπως θα ήταν και το λογικό.

nicol.mavridi

Στην παρουσίαση ο Γιώργος Λιανός την ανέφερε ανάμεσα στις απουσίες και μπερδευτήκαμε. Τι συνέβη και η Νικολέτα αποχώρησε τελευταία στιγμή και δεν μπήκε μέσα;

Τα story της Νικολέτας Μαυρίδη και η αποκάλυψη

Λίγη ώρα πριν η Νικολέτα Μαυρίδη μέσα από το Instagram account της αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με χαμηλό ιικό φορτίο κορονοϊού και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, για την ασφάλεια όλων.



Η χορεύτρια και πρώην παίκτρια του Survivor δεν είχε κάποιο σύμπτωμα, ωστόσο έπρεπε να αποχωρήσει για να προστατέψει τόσο τον εαυτό της, όσο και τους παρευρισκόμενους. Η Νικολέτα θα παραμείνει 14 ημέρες σε καραντίνα, θα στηρίξει όμως τους φιναλίστ από το σπίτι της μαζί με τους υπόλοιπους fans της.





Δες στη gallery τις φωτογραφίες από την προετοιμασία στο άλσος.