Εξαφάνισαν τον James από το Survivor, αλλά το Twitter πήρε φωτιά (pics)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εξαφάνισαν τον James από το Survivor, αλλά το Twitter πήρε φωτιά (pics)

Τι συνέβη με τον James Καφετζή;

Ο ημιτελικός του Survivor πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (4/7/21) στο άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι με την πλειοψηφία των παικτών να δίνει το παρών στη λαμπερή βραδιά. Μαριαλένα και Κόρομι διεκδικούσαν μια θέση στους τρεις της βραδιάς, ενώ στη συνέχεια θα μαθαίναμε ποιοι δύο πάνε τελικό.

Λίγη ώρα μετά την έναρξη του ημιτελικού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, με τη Μαριαλένα να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Επιπλέον, στην αρχή της βραδιάς ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε αυτούς που απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους, ανάμεσα σε αυτούς και ο James Καφετζής.



Οι ηχηρές απουσίες από τον ημιτελικό

Δεν ήταν όμως μόνο ο James που δεν εμφανίστηκε. Έλειπαν επίσης οι Χριστίνα Κεφαλά, Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος και Νικολέτα Μαυρίδη.

Survivor Ημιτελικός: Γιατί η Νικολέτα Μαυρίδη έφυγε από το άλσος; Ναι ήταν εκεί

Ωστόσο, αιωρείται ένα μυστήριο για το τι συνέβη ακριβώς με τον James, γιατί τον είδαμε κανονικά στην προετοιμασία έξω από το άλσος, ενώ υπάρχει και φωτογραφία με τους Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη μέσα στο αυτοκίνητο.


https://www.instagram.com/p/CQ6WDREJ2c4

Η εξαφάνιση του James από το Survivor

Και αν νόμιζες πως ήταν το μόνο που παρατηρήσαμε έκανες λάθος. Ο James Καφετζής έλειπε σχεδόν από όλα τα compilation videos που προβλήθηκαν και κυριολεκτικά τον είδαμε μόνο σε μία σκηνή, όταν τον ψήφισε στο συμβούλιο ο Κώστας Παπαδόπουλος και τον έγραψε ως Δημήτρη, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται ποιος είναι αυτός.

Παρ' όλα αυτά ο James έλαμψε δια της απουσίας του, αφού στις αρχές ακόμη του επεισοδίου, ήταν trending στο Twitter με δύο hashtags, το #jameswinner και το #jamekafetzis.

Τα σχόλια στο Twitter

To Twitter φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο όλο αυτό το σκηνικό και «πήρε φωτιά» σχολιάζοντας πως παρά το γεγονός ότι δεν παρευρέθηκε και δεν εμφανίστηκε σε κανένα βίντεο, εκείνος trend-αρε στο Twitter με δύο διαφορετικά hashtags, τα οποία είχαν από τρεις χιλιάδες tweets και πάνω.

Έκανε μάλιστα κι ένα story στο Instagram account του, όπου και μας έδειξε πώς θα παρακολουθούσε τον ημιτελικό.



Δες τα tweets στη gallery παρακάτω.