Ο James δεν έφυγε λόγω Covid-19 από τον ημιτελικό του Survivor: Η αποκάλυψη που ξαφνιάζει

Ο James δεν έφυγε λόγω Covid-19 από τον ημιτελικό του Survivor: Η αποκάλυψη που ξαφνιάζει

Ο Νίκος Μπάρτζης έδωσε όλες τις εξηγήσεις.

Χθες το βράδυ (4/7/2021) πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι με τους περισσότερους παίκτες που έλαβαν μέρος στο reality να δίνουν το παρών. Το live ξεκίνησε με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τους πρώην παίκτες, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να παραστούν στη λαμπερή βραδιά.

Αυτό που παραξένεψε, όμως, το κοινό ήταν η απουσία του James Καφετζή μιας και βρέθηκε στην προετοιμασία στο Άλσος Βεϊκου, ενώ πόζαρε και στο αυτοκίνητο καθ’ οδόν με την Άννα-Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Εξαφάνισαν τον James από το Survivor, αλλά το Twitter πήρε φωτιά (pics)

https://www.instagram.com/p/CQ6WDREJ2c4

Η αποκάλυψη για την απουσία του James

Μετά το τέλος της βραδιάς του ημιτελικού, ο Νίκος Μπάρτζης με την Άννα-Μαρία Βέλλη ερωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από τον χώρο του Άλσους τι συνέβη τελικά και αποχώρησε ο James Καφετζής.

Ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε: «Κάτι του έτυχε. Δεν έφυγε λόγω κορονοϊού, κάτι του έτυχε, τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Κάτι σοβαρό του έτυχε και έπρεπε να φύγει».



Οι απουσίες από τον ημιτελικό του Survivor

Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος, Νικολέτα Μαυρίδη, Χριστίνα Κεφαλά και James Καφετζής δεν εμφανίστηκαν στον ημιτελικό του Survivor.

Για τον Αλέξη Παππά είναι γνωστό ότι προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Bachelor, η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε θετική στον Covid-19 με χαμηλό ιικό φορτίο, ενώ στον James Καφετζή συνέβη κάτι εντελώς απρόοπτο κι έπρεπε να φύγει.

Η Χριστίνα Κεφαλά είχε ενημερώσει από το πρωί πως δεν θα πήγαινε στον ημιτελικό μιας και τις τελευταίες μέρες έχει πυρετό.