Survivor: Ο James, το θετικό τεστ covid-19 και η ευχή για το εμβόλιο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Survivor: Ο James, το θετικό τεστ covid-19 και η ευχή για το εμβόλιο

Η αποκάλυψη για την απουσία του από τον ημιτελικό του Survivor.

Η σημερινή Δευτέρα είναι διαφορετική από όλες τις άλλες, και αν είσαι Survivor fan ξέρεις πολύ καλά γιατί το λέω. Απόψε το βράδυ στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Survivor 2020-21 στο άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι και κάπως θα δοθεί απάντηση στο ερώτημα που κυριαρχεί από χθες το βράδυ: Σάκης Κατσούλης ή Ηλίας Μπόγδανος ο νικητής του reality επιβίωσης;

Στον ημιτελικό της Κυριακής (4/7/21) υπήρχαν αρκετές απουσίες, ανάμεσα σε αυτούς και ο James Καφετζής. Απουσία που μπέρδεψε και προβλημάτισε πολλούς αφού ο James βρισκόταν από νωρίς στο Γαλάτσι και απαθανατίστηκε και σε φωτογραφίες με τη σύντροφό του και τους φίλους του Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκο Μπάρτζη.

nikos bartzis fun club 209864861 240198550982067 568840740692024427 n

Τι συνέβη και ο James δεν έδωσε εν τέλει το παρών;

Όλοι από εχθές το βράδυ αναρωτιούνται τι συνέβη και ο James εν τέλει δεν ήταν στον ημιτελικό, ενώ αρχικά είχε πάει στο άλσος. Πολλές οι εικασίες και οι σκέψεις, με τον Νίκο Μπάρτζη να αναφέρει το πρωί πως κάτι του έτυχε και γι' αυτό έπρεπε να αποχωρήσει.

Αυτό που του έτυχε ωστόσο ήταν κάτι που όλοι περιμέναμε κατά βάθος, και συνέβη και σε μία παίκτρια ακόμη. Ο James πριν από λίγη ώρα μέσα από το Instagram account του εξήγησε και αποκάλυψε τι συνέβη εχθές. «Ενώ στο τεστ πριν πετάξω για Αθήνα ήμουν αρνητικός, το τεστ πριν τον ημιτελικό ήταν θετικό.

Για την ασφάλεια όλων μας δεν θα παρευρεθώ ούτε στον τελικό απόψε καθώς περιμένω τα αποτελέσματα του PCR. Μέχρι στιγμής δεν έχω συμπτώματα. Έχω εμβολιαστεί και πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε, καθώς αυτή είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα», έγραφε ο James σε ένα story στο Instagram.

jamie.kaf 210858420 826930174618505 381784454732279754 n

Η απουσία της Νικολέτας Μαυρίδη

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τη Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία παρά το γεγονός πως στην αρχή ήταν στο άλσος και φωτογραφιζόταν με τους συμπαίκτες της, εν τέλει αποχώρησε, αφού όπως ανέφερε η ίδια διαγνώστηκε με χαμηλό ιικό φορτίο κορονοϊού και έπρεπε να αποχωρήσει.



Λίγη ώρα πριν τον τελικό

Σε μερικές ώρες από τώρα θα γνωρίζουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor και παρά το γεγονός πως ήδη γίνονται κάποιες εικασίες και προβλέψεις εμείς ανυπομονούμε το ίδιο. Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος έχουν τεθεί στη διάθεση του κοινού από εχθές το βράδυ και απόψε θα μάθουμε το αποτέλεσμα.

Εξαφάνισαν τον James από το Survivor, αλλά το Twitter πήρε φωτιά (pics)

Μη χαθείς όμως γιατί εδώ θα σου κρατήσω συντροφιά ως το βράδυ και θα δούμε μαζί τις αφίξεις στο Άλσος Βεΐκου και ότι συμβεί στον αποψινό τελικό. Ο Γιώργος Λιανός το είπε άλλωστε πως οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.