Έρχεται πρόταση γάμου στον τελικό του Survivor; Το αινιγματικό story

Έρχεται πρόταση γάμου στον τελικό του Survivor; Το αινιγματικό story

Θα είναι ότι πιο περίεργο έχει συμβεί ποτέ σε τελικό.

Ο τελικός του Survivor είναι γεγονός και σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης, αλλά και των 100χιλιάδων ευρώ. Έχουμε ήδη δει ποιοι βρίσκονται στο άλσος και ποιοι απουσιάζουν σήμερα και η βραδιά αναμένεται να είναι μεγάλη.

Πολλές είναι οι εκπλήξεις που μας περιμένουν απόψε, όμως ότι θα υπάρξει και πρόταση γάμου είναι κάτι που ούτε καν φανταζόμασταν πως μπορεί να συμβεί.

Η απρόσμενη πρόταση γάμου

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια φήμη για ενδεχόμενη πρόταση γάμου από τον Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Την πληροφορία αυτή είδαμε στο Instagram account της Soula Glamorous και όπως αντιλαμβάνεσαι έχουμε παραξενευτεί ιδιαίτερα με την εξέλιξη αυτή.

Κανείς δεν ξέρει αν ισχύει η πληροφορία αυτή και αν θα συμβεί πραγματικά κάτι τέτοιο, όμως θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε. Τα δύο παιδιά υπήρξαν ζευγάρι, είχαν χωρίσει και στο Survivor ήρθαν και πάλι πιο κοντά. Αν τα αισθήματα τους έχουν αναζωπυρωθεί θα μπορούσε να έχει μία βάση η φήμη αυτή.

Τελικός Survivor: Ο Γιώργος Κόρομι φόρεσε τζιν παντελόνι και δεν θα τον αναγνωρίσεις

Στο Άλσος Γαλατσίου γίνεται πάρτι

Όπως ήδη βλέπεις από την τηλεόρασή σου (ή από κοντά εάν είσαι εκεί) ο τελικός του Survivor είναι ένα μεγάλο πάρτι. Οι δύο παίκτες αναμένουν καρτερικά το αποτέλεσμα της βραδιάς, όμως μέχρι τότε διασκεδάζουν ακούγοντας την Ελευθερία Ελευθερίου να τραγουδάει το καινούργιο της τραγούδι.

Το βραβείο του Survivor πάει στον Λιανό

Λίγο νωρίτερα είδαμε ένα compilation video με στιγμές του Γιώργου Λιανού από αυτό το επτάμηνο ταξίδι του Survivor στον Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής τα έδωσε όλα στα γυρίσματα και πραγματικά η κίνηση Ηλία και Σάκη ήταν η καλύτερη. Οι δύο φιναλίστ σηκώθηκαν κι έδωσαν το τρόπαιο στον Γιώργο Λιανό, αφού αυτός ήταν ο πραγματικός Survivor.



Stay tuned μαζί μας γιατί καθώς φαίνεται οι εκπλήξεις είναι πολλές ακόμη. Και αν γίνει και πρόταση γάμου σήμερα, τότε σίγουρα θα μιλάμε για ανατροπή.