Survivor: Η παραγωγή ξέχασε την Ανθή Σαλαγκούδη κι εκείνη τους επιτέθηκε «με το γάντι»

Survivor: Η παραγωγή ξέχασε την Ανθή Σαλαγκούδη κι εκείνη τους επιτέθηκε «με το γάντι»

Η πρώην παίκτρια του Survivor δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για αυτό που συνέβη.

Την ώρα που οι φανς του Survivor πανηγυρίζουν για τη νίκη του Σάκη Κατσούλη με τον μεγάλο τελικό να του δίνει το έπαθλο επί του Ηλία Μπόγδανου, όλες οι λεπτομέρειες των δύο βραδιών έρχονται στο προσκήνιο και εξετάζονται από το κοινό. Στα highlights βρέθηκε μία κίνηση της παραγωγής να μη συμπεριλάβει στο compilation με τις καλύτερες στιγμές των παικτών εκείνες της Ανθής Σαλαγκούδη.

Η παίκτρια, όχι μόνο δεν άφησε το γεγονός να περάσει ασχολίαστο, αλλά έπιασε το μικρόφωνο στα χέρια της και απευθύνθηκε τόσο στον Γιώργο Λιανό όσο και στην ίδια την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. Χωρίς να εκδηλώσει νεύρα ή να γίνει έντονη, ειρωνεύτηκε το γεγονός κάνοντας μία επίθεση «με το γάντι».

Τελικός Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής (pics+vid)

Τα λόγια της Ανθής Σαλαγκούδη

«Πάρα πολύ χάρηκα με αυτό το βιντεάκι που δεν είχε δικές μου στιγμές. Πάρα πολύ χάρηκα. Δεν μπορείς να φανταστείς. Πώς σας ξέφυγαν απορώ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ στην παραγωγή, πραγματικά. Θα το θυμάμαι αυτό για πάντα»



Η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor

Δεδομένης της έντονης ενασχόλησης των Μέσων και του κοινού με τη Σαλαγκούδη είναι απορίας άξιον πώς σε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των παικτών ξεχάστηκε η προσθήκη της. Οι αποδόσεις της στα παιχνίδια και στον στίβο μάχης αλλά και η σχέση της με αρκετούς συμπαίκτες της είχε συζητηθεί μέχρι και τη βραδιά που αποχώρησε από το Survivor.

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο Survivor (photos)

Αναμενόμενα το συμβάν σχολιάστηκε και στο πάνελ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».



Ο σχολιασμός στο πάνελ της εκπομπής

«Εκεί που έκατσε, ας πούμε, στο μοντάζ η παραγωγή να φτιάξει τα χιουμοριστικά βίντεο όλων των παικτών που πέρασαν 7 μήνες τώρα από το Survivor, ποια πιστεύετε ότι ξέχασαν;

Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν ήταν πουθενά. Σαν να μην πέρασε. Βασικά, πέρασε και δεν ακούμπησε θα έλεγε κανείς. Αλλά να σας πω κάτι; Μία τους και μία της. Η Ανθή Σαλαγκούδη τους ‘πετσόκοψε’. Γιατί σου λέει ‘Δε με παίξατε; Τώρα θα δείτε τι θα κάνω στο live του τελικού΄».

Στην παρακάτω gallery, θα δεις την αλλαγή της Σαλαγκούδη μετά το παιχνίδι.