Η Monica Bellucci φωτογραφίζεται με την κόρη της που μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

Η Monica Bellucci φωτογραφίζεται με την κόρη της που μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

H Monica Bellucci και η Deva Cassel ποζάρουν μαζί για το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue και καίνεται καρδιές...

Την απίστευτη ομορφιά της Monica Bellucci δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Στα 56 της μοιάζει να έχει δαμάσει τον χρόνο!


Δεν έχει αποκτήσει άδικα τον τίτλο της γυναίκας-είδωλο. Η Ιταλίδα ηθοποιός αποτελεί την επιτομή της γυναικείας θηλυκότητας και φινέτσας! Ακόμη κι αν διανύει την 6η δεκαετία της ζωής της παραμένει πάντα πανέμορφη, λαμπερή, χυμώδης και εντυπωσιακή.

Η φωτογράφιση


Το ίδιο γονίδιο φαίνεται πως έχει μεταλαμπαδεύσει και στην 16χρονη κόρη της, Deva Cassel, η οποία για πρώτη φορά φωτογραφίζεται με την μητέρα της και μαγνητίζουν τα βλέμματα με την γοητεία και την ομορφιά τους. Πραγματιά μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό!




https://www.instagram.com/p/CQ8ujM2AK9M



Μαμά και κόρη αποτελούν τις πρωταγωνίστριες του νέου εξωφύλλου της ιταλικής Vogue για το τεύχος Ιουλίου. Ο Emanuele Farneti γράφει στο άρθρο του : «Η ίδια η Μόνικα ήθελε να βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο και να αφήσει χώρο στην κόρη της Deva. Ας το αναγνωρίσουμε: το να κάνει ένας star χώρο σε όσους έπονται (ακόμη και στα παιδιά τους) δεν είναι κάτι που συνηθίζουμε να τo βλέπουμε».

Τι είπαν

Η συνέντευξη της Bellucci μιλά για τη σχέση της με την κόρη της και τον τρόπο με τον οποίον συνυπάρχουν η μία την άλλη. «Η Deva γεννήθηκε στη Ρώμη και παρόλο που είναι μισή Γαλλίδα, μεταξύ μας μιλάμε πάντα ιταλικά. Η ιταλική είναι η μητρική της γλώσσα», λέει η Bellucci.

Η Monica Bellucci ποζάρει στα 56 της με εσώρουχα και εμείς απλά δε χορταίνουμε να τη χαζεύουμε

H Deva μιλώντας για την φωτογράφιση αποκαλύπτει: «Ήθελα να κάνω αυτή τη φωτογράφιση με την μητέρα μου γιατί πολύ απλά την τελευταία φορά που φωτογραφηθήκαμε μαζί ήμουν ... μέσα στην κοιλιά της».



Μαμά και κόρη αποδεικνύουν περίτρανα πως τα γονίδια όσο μεταλαμπαδεύονται, δημιουργούν ολοένα και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα! Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις τι εννοούμε...

Photos: vogue italia