Το ρεκόρ του Σάκη Κατσούλη δύο μέρες μετά την ανάδειξή του ως Survivor 2021

Το ρεκόρ του Σάκη Κατσούλη δύο μέρες μετά την ανάδειξή του ως Survivor 2021

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

Το Survivor 2020-21 ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (5/7/21) με έναν φαντασμαγορικό τελικό στο άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Η ανάδειξη του νικητή του φετινού Survivor είχε ξεκινήσει από τον ημιτελικό της Κυριακής (4/7/21), όπου στην αρχή Μαριαλένα και Κόρομι διεκδικούσαν μια θέση στην τριάδα των φιναλίστ. Εν τέλει τέταρτος βγήκε ο Κόρο, τρίτη η Μαριαλένα, οδηγώντας έτσι τους Σάκη και Ηλία στον μεγάλο τελικό.

Το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε πολλά ωραία πράγματα, γελάσαμε με τα bloopers που είχε ετοιμάσει η παραγωγή τόσο για τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, όσο και για τους παίκτες, ενώ ακούσαμε για πρώτη φορά το τραγούδι που δημιούργησε ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Τριαντάφυλλο, ερμηνευμένο από τους ίδιους, στο τέλος της βραδιάς. Ο Σάκης όμως εκτός από νικητής, σημείωσε κι ακόμη ένα ρεκόρ.



Όλα όσα έγιναν στον τελικό

Ένα συναίσθημα κυριαρχούσε στον τελικό του Survivor τη Δευτέρα και αυτό δεν ήταν άλλο από το άγχος. Η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν «στήθος με στήθος» και μέχρι σχεδόν την τελευταία στιγμή κανείς δεν είχε σαφές προβάδισμα. Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως συμβαίνει πρώτη φορά σε τελικό Survivor οι δύο φιναλίστ να έχουν ανάμεσά τους διαφορά σε ποσοστιαίες μονάδες μικρότερη του 1%.

sakis nikitis

Άκυρη η πρόταση γάμου

Πολλά ακούστηκαν, πολλοί μπερδεύτηκαν και προβληματίστηκαν με τη φήμη αυτή, αλλά δεν γινόταν να μη σχολιαστεί το story στο Instagram account της Soula Glamorous. Κάποιος της έστειλε «αποκλειστικό» πως θα υπάρξει πρόταση γάμου από τον Σάκη στη Μαριαλένα και φυσικά η είδηση αυτή έγινε viral.

Έρχεται πρόταση γάμου στον τελικό του Survivor; Το αινιγματικό story

Η ανάδειξη του νικητή

Λίγο μετά τη 01:00 το βράδυ ο Γιώργος Λιανός πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του και μετά από αρκετά λεπτά αναμονής και αγωνίας ανακοίνωσε πως το φετινό έπαθλο κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν φυσικά απερίγραπτα, αφού με το άκουσμα του ονόματος του Σάκη επικράτησε ο απόλυτος χαμός στο θεατράκι του άλσους Βεΐκου. Τριαντάφυλλος και Μαριαλένα όρμησαν μέσα στον χώρο και αγκάλιασαν τον Σάκη, και μαζί του σήκωσαν το τρόπαιο του Survivor όσο πιο ψηλά γινόταν.



Το ρεκόρ του Σάκη Κατσούλη

Ο Σάκης εκτός από νικητής του φετινού Survivor, έκανε ακόμη ένα ρεκόρ μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Μόλις τρεις ημέρες πριν, το βράδυ του ημιτελικού, το Instagram account του Σάκη μετρούσε κάπου κοντά στους 60 χιλιάδες followers. Δυο μέρες μετά την ανάδειξή του ως Survivor, το account του έχει διπλασιάσει τους followers του, και μετρά κάπου στους 120 χιλιάδες.



Δες και την απόδειξη στη gallery παρακάτω.