Ο κορονοϊός θερίζει το Survivor! Θετικός και ο Ηλίας Μπόγδανος

Ο κορονοϊός θερίζει το Survivor! Θετικός και ο Ηλίας Μπόγδανος

Μετά τον James Καφετζή, τη Χριστίνα Κεφαλά, έναν ακόμη παίκτη (που φυγαδεύτηκε από το Καλό Μεσημεράκι του Μουτσινά) και τη Νικολέτα Μαυρίδη, θετικός στον Covid-19 και ο Ηλίας Μπόγδανος! 

Με ένα story στο Instagram ο Ηλίας Μπόγδανος ενημέρωσε τους φίλους του πως έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, λίγες μόλις ώρες μετά τον μεγάλο τελικό της Δευτέρας όπου διεκδίκησε το έπαθλο του Survivor απέναντι στον Σάκη Κατσούλης (ο οποίος ήταν και ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης).

«Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και δυστυχώς είμαι θετικός στον κορονοϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά, το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω είναι αυτό. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι ok. Αυτό συμβαίνει προφανώς είναι γιατί έχουμε πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί και εντάξει, θεωρώ είναι φυσικό επόμενο", μας είπε ο Ηλίας με live από το σπίτι του και συνέχισε:

"Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτ, και θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια μου, θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά... και νομίζω ότι η καλύτερη αρχή που θα κάνω μένοντας στο σπίτι είναι να κάνω ένα live στο Instagram το βράδυ κατά τις 9... Τι λέτε;» .



Το μήνυμα του Ηλία αναστάτωσε τους fan του Survivor που ενδιαφέρονται τόσο για το πώς θα περάσει τον ιό ο φιναλίστ του ριάλιτι όσο και για το τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους παίκτες, με τους οποίους ενδεχομένως συναντήθηκε τις τελευταίες ημέρες...

Αμέσως μετά τον τελικό μάλιστα ο Ηλίας Μπόγδανος με την κοπέλα του, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βγήκαν μαζί στο Περιστέρι να γιορτάσουν μαζί την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Double date! Μπόγδανος και Κατσούλης βγήκαν έξω με τα κορίτσια τους (video)

Θετικοί στον κορονοϊό είχαν διαγνωστεί τις προηγούμενες μέρες οι James Καφετζής (λίγο πριν τον τελικό), η Χριστίνα Κεφαλά (μετά τον ημιτελικό), ένας ακόμη παίκτης (ο οποίος βρέθηκε θετικός λίγο πριν εμφανιστεί μαζί με άλλους παίκτες στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά) και η Νικολέτα Μαυρίδη (λίγο πριν τον τελικό)!

Μαριαλένα Survivor: Αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση της με τον Σάκη - Τι δεν πήρε χαμπάρι κανείς

Η είδηση που βγήκε από το Instagram του Ηλία Μπόγδανου αναστάτωσε φυσικά πρώτους από όλους τους χιλιάδες fans του Survivor στο twitter που ειδικά σήμερα έχει πάρει φωτιά λόγω της εμφάνισης του Σάκη στο ΣΚ Family του ΣΚΑΪ: