Μαριαλένα Survivor: Αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση της με τον Σάκη - Τι δεν πήρε χαμπάρι κανείς

Μαριαλένα Survivor: Αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση της με τον Σάκη - Τι δεν πήρε χαμπάρι κανείς

Οι δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Survivor δημιουργούν υποψίες.

Ο νικητής του Survivor έχει πλέον ανακοινωθεί και επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά πολλών, ο Σάκης Κατσούλης πήρε το μεγάλο έπαθλο. Σίγουρα, ήταν ένας παίκτης που ξεχώρισε για τις νίκες του και τις αποδόσεις στον στίβο μάχης του παιχνιδιού, όμως, υπήρχε κι άλλος λόγος που βρέθηκε στο προσκήνιο.

Η σχέση του με τη Μαριαλένα συζητήθηκε πολύ όσο τα δύο παιδιά ήταν μέσα στο Survivor. Αρκετοί αναρωτήθηκαν για το κατά πόσο ήταν εφικτό απλά να έτυχε να συμμετείχαν ταυτόχρονα σε αυτόν τον κύκλο του παιχνιδιού, όμως αυτό είναι αυτό που δηλώνουν και οι δύο.



Ο Σάκης και η Μαριαλένα μέσα στο Survivor

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τους είδαμε σε διάφορες εκφάνσεις της καθημερινότητάς τους. Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στις νίκες. Σε επικούς τσακωμούς τους για κάθε μικρό πράγμα. Σε διαβεβαιώσεις τους ότι δεν υπάρχει επανασύνδεση, παρά μόνο φιλική σχέση.

Love it: Πώς αντέδρασε το Twitter στα δάκρυα της Μαριαλένας στη Μαλέσκου

Παίκτες, όπως ο Τριαντάφυλλος, έκαναν ποικίλα σχόλια ανά τα επεισόδια. Εκείνος, όπως θυμάσαι, διαβεβαίωνε το κοινό ότι ο Σάκης κατά την άποψή του είναι ερωτευμένος με τη Μαριαλένα και ότι, μάλιστα, οι δυο τους είναι ζευγάρι.



Οι δηλώσεις της Μαριαλένας στην εκπομπή Love It

Η Μαριαλένα ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, και αναμενόμενα το θέμα της φύσης της σχέσης της συζητήθηκε με την παρουσιάστρια και τους συναδέλφους της. Η Μαριαλένα, για άλλη μία φορά, αρνήθηκε ότι είναι μαζί με τον Σάκη, άφησε, όμως, κατευθείαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για το μέλλον.



«Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό. Αλλά ήταν αυτό που βλέπατε. Όχι (δεν ήμασταν μαζί). Τον λατρεύω. Είναι ο άνθρωπός μου. Ήταν ο άνθρωπός μου μέσα στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι θα βγει στην πορεία, γιατί λέω ποτέ μη λες ποτέ. Αλλά δεν είχε συμβεί κάτι παραπάνω»

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης νικητής, οι πρώτες δηλώσεις και τα επικά σχόλια στο Twitter

Στην παρακάτω gallery, θα δεις και ένα story που έκανε η Μαριαλένα σήμερα και συνεχίζει την υποστήριξή της στον Σάκη.