Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου (photos)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου (photos)

Το ζευγάρι παρακολούθησε μαζί το πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη.

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διατηρεί δεσμό με τη δημοσιογράφο, Νάνσυ Αντωνίου, με τους δυο τους να αποφεύγουν τα φλας των φωτογράφων και να προσπαθούν να κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο προστατευμένη τη σχέση τους. Πρόσφατα, ωστόσο, αποφάσισαν να κάνουν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Αρναούτογλου: Δημοσίευσε φωτογραφία με τη νέα του αγαπημένη: Η λεπτομέρεια που δεν ξέρεις

Η κοινή εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη Νάνσυ Αντωνίου βρέθηκαν πριν μερικές ημέρες στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Το ζευγάρι έφτασε στο μαγαζί και κρατιόταν χέρι-χέρι δείχνοντας πόσο ερωτευμένο είναι.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος δεν έλειψαν τα τρυφερά ενσταντανέ και βλέμματα ανάμεσά τους. Οι φωτογραφίες της παρακάτω gallery αποδεικνύουν ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

https://www.instagram.com/p/CPSTpNNj8BU

Η γνωριμία και ο έρωτας

Εδώ και περίπου τρία χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου ζουν τον έρωτά τους. Ο έρωτάς τους «γεννήθηκε» στα ερτζιανά και στα τηλεοπτικά πλατό μιας και η Νάνσυ με τον Γρηγόρη συνεργάζονται τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση.



Για την ακρίβεια, οι δυο τους, μαζί με τον Παναγή Τζωρτζάτο και τον Γιώργο Λιανό, έχουν πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στον Sfera, ενώ η Νάνσυ Αντωνίου είναι και η αρχισυντάκτρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του ANT1, «The 2Night Show».

Το ζευγάρι, πάντως, προσπαθεί να κρατά ένα χαμηλό προφίλ και σπάνια εμφανίζεται δημόσια.