Γιάννης Κουκουράκης: Η hot photo του Κωνσταντή από τις Άγριες Μέλισσες με μαγιό

Γιάννης Κουκουράκης: Η hot photo του Κωνσταντή από τις Άγριες Μέλισσες με μαγιό

Το κοινό του στο Instagram άρχισε να κάνει σχόλια και δεν μπορούσε να σταματήσει.

Από τότε που άρχισαν να προβάλλονται οι Άγριες Μέλισσες, νέα αστέρια της υποκριτικής άρχισαν να ξεπροβάλλουν. Πάρε, για παράδειγμα, τον Γιάννη Κακουράκη. Ο Κωνσταντής της σειράς έχει εξελιχθεί στο hot όνομα των τελευταίων ετών.

Κάθε τι που κάνει, είτε αυτό είναι σχετικό με τη σειρά είτε με την προσωπική του ζωή, βρίσκεται κατευθείαν στο προσκήνιο και ο κόσμος βρίσκεται να το σχολιάζει.Εάν θες να δροσιστείς στον καύσωνα κάνε ένα scroll στο timeline του Γιάννη Κουκουράκη

Διάλειμμα για τις Άγριες Μέλισσες

Στην παρούσα φάση, οι Άγριες Μέλισσες κάνουν το διάλειμμά τους για το καλοκαίρι. Ωστόσο, φαίνεται πως οι ηθοποιοί μάλλον αρχίζουν να συγκεντρώνονται πάλι για τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν.

Στο ενδιάμεσο, ωστόσο, απολαμβάνουν τα μπάνια τους στη θάλασσα και ξεκουράζονται για να γεμίσουν μπαταρίες.Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση του Κωνσταντή για τη σειρά θα σε ξαφνιάσει (vids)

Ο Κακουράκης με μαγιό

Ο Κακουράκης έβαλε το μαγιό του και πήγε να ρίξει μία δροσερή βουτιά στη Μήλο. Απαθανάτισε, όμως, τη στιγμή και μοιράστηκε τη super sexy φωτογραφία με τους followers του στο Instagram.

Η ανάρτηση ξεπέρασε τα 27 χιλιάδες likes και τα σχόλια εκθειάζουν τον ηθοποιό με κάθε τρόπο.

DPG Network