Η κόρη της Julia Roberts μεγάλωσε και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Η κόρη της Julia Roberts μεγάλωσε και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Η εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η Julia Roberts είναι μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του πλανήτη. Έχει κερδίσει 3 Χρυσές Σφαίρες, έχει προταθεί για 4 Όσκαρ, ενώ έχει κερδίσει και ένα για την ερμηνεία της στην ταινία Erin Brockovich (2000).

Οι ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει έχουν βρεθεί στην κορυφή του box office, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στο box office. Όμως, πέρα από επιτυχημένη ηθοποιός, η Roberts είναι και ευτυχισμένη μαμά τριών παιδιών.



Όλα όσα δεν ξέρεις για την άγνωστη σχέση του Bruce Willis με τη Julia Roberts

Το ντεμπούτο της Hazel στο κόκκινο χαλί

Πρόσφατα, η κόρη της, Hazel Moder, έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ των Καννών στην ηλικία των 15 ετών, όπου παρευρέθηκε στο πλάι του μπαμπά της, Danny Moder.

Η Hazel φορούσε ένα ριχτό shirt dress με Mary Jane παπούτσια και είχε τα μαλλιά της τραβηγμένα πίσω. Δεν επέλεξε να κάνει μία περίτεχνη εμφάνιση, παρά να έχει ένα πολύ φρέσκο αποτέλεσμα σε styling και μακιγιάζ, αναδύοντας την ξεγνοιασιά της ηλικίας της.




Πρόσφατα, μάλιστα, είχες δει και τη μεγάλη ομοιότητα που έχει η Roberts με τον μικρό της γιο, Henry, μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε ο Moder.

Μεγάλη ομοιότητα! Η Julia Roberts μοιάζει με τον γιο της σαν δυο σταγόνες νερό (video)

Πολύ όμορφη οικογένεια!