JLo: Εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπουμε

JLo: Εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπουμε

Η 51χρονη σταρ είναι πραγματικά αγνώριστη.

Η Jennifer Lopez είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο καταξιωμένες Λατίνες τραγουδίστριες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Η 51χρονη σταρ βρίσκεται στα καλύτερά της τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσφατα χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez και αφοσιώθηκε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, Shotgun Wedding. Η Lopez δημοσίευσε στο Instagram αρκετές φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο όπου κινηματογραφείται η ταινία με συμπρωταγωνιστές τον Josh Duhamel και τον Lenny Kravitz.

Στη πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια μίλησε και για το νέο τραγούδι της «Cambia El Paso».

«Το τραγούδι μιλά για την αλλαγή και το να μη φοβάσαι να κάνεις το βήμα», είπε. «Εννοώ, απλά κάνε το βήμα, εξελίξου, κάνε αυτό που χρειάζεται να κάνεις. Αν κάτι αισθάνεσαι πως δεν είναι σωστό, ό,τι κι αν είναι αυτό στη ζωή σου, κάνε το βήμα και χόρεψε. Ο χορός είναι ζωή και χαρά και ευτυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά η JLo.

Jennifer Lopez: Πρόταση γάμου από τον Ben Affleck; Οι πρώτες πληροφορίες

Η επόμενη ημέρα για την JLo και η επανασύνδεση με τον Affleck



Από την πρώτη κιόλας στιγμή που εθεάθη έξω με τον πρώην σύντροφό της, Ben Affleck, η JLo έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα tabloids και site παγκοσμίως. Στην αρχή μπορεί να κράτησαν σιγή ιχθύος όμως λίγο αργότερα η Jennifer δήλωσε στο Apple Music 1: «Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα».H επανασύνδεσή της με τον Ben Affleck μετά από 17 χρόνια ήταν σίγουρα η έκπληξη της χρονιάς ωστόσο όλοι είναι ενθουσιασμένοι με το νέο αυτό ζευγάρι.

H εμφάνιση χωρίς ίχνος μακιγιάζ που μας εξέπληξε

https://www.instagram.com/tv/CRg7k27FNoA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«H ομορφιά πηγάζει από μέσα μας», είναι το μότο του brand καλλυντικών που διατηρεί η Λατίνα σταρ τα τελευταία χρόνια. Μπορεί σε κάθε της εμφάνιση να έχει αψεξάδιαστο μακιγιάζ ωστόσο JLo έχει αποδείξει ότι είναι ακομπλεξάριστη.

Αυτή τη φορά ποζάρει στον φακό με την ρόμπα της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μοιράζεται μαζί μας την ρουτίνα ομορφιάς της. Το δέρμα της είναι ιδιαίτερα λαμπερό και ομολογούμε πως η τραγουδίστρια δείχνει πανέμορφη ακόμη και εντελώς φυσική.

Η ίδια έχει παραδεχθεί ότι προσέχει πολύ και ακολουθεί υγιεινή διατροφή που συμβάλει στην όμορφη όψη του δέρματος. Πίνει άφθονο νερό, αποφεύγει το αλκοόλ και καταναλώνει άφθονα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Πηγή κεντρικής: @jlo

Τα 9 μυστικά της Jennifer Lopez για λαμπερή επιδερμίδα



Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις 5 clicks της αγαπητής JLo που μας «έκοψαν» την ανάσα.