Οι συγκινητικές αναρτήσεις της Χριστίνας Κοντοβά για τη μικρή Ada (photos)

Οι συγκινητικές αναρτήσεις της Χριστίνας Κοντοβά για τη μικρή Ada (photos)

Συγκρίνει πώς ήταν έναν χρόνο πριν την έλευση της κόρης της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες εβδομάδες η Χριστίνα Κοντοβά. Η ζωή εκείνης και αυτή του συντρόφου της, Τζώνη Καλημέρη, έγινε πιο πλούσια, αφού πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους την ανάδοχη κόρη τους.

Η Κοντοβά μίλησε δημόσια για αρκετά βήματα της υιοθεσίας, μοιράστηκε στιγμές από τα ταξίδια στην Ουγκάντα και αποκάλυψε όλα τα τρυφερά συναισθήματα που της έχει δημιουργήσει η μικρή.

https://www.instagram.com/p/CQ5sAFbLBYy

Η σύγκριση του 2020 με το 2021

Πρόσφατα, μάλιστα, έκανε μία συγκινητική σύγκριση με το πώς ήταν πέρσι -το ζευγάρι μόνο του- και πώς είναι φέτος -με τη μικρή τους κόρη-.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η νέα φωτογραφία της οικογένειας είναι απλώς υπέροχη και αποκαλύπτει την ευτυχία που νιώθουν.



Η ανακοίνωση της υιοθεσίας

Στις 2 Απριλίου, η Κοντοβά έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για να ενημερώσει το κοινό της για την υιοθεσία της Ada.

«Adopting Ada. Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός απο λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω.

Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου έναν χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου.... Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία.

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την ανάδοχη κόρη της

Έγινε όμως σκοπός μέσα απο τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά απο μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και τη διαδικασία αξιολόγησής μου για υιοθεσία.

https://www.instagram.com/p/COpKc_GLNe7

Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στη ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατα τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία.

Χριστίνα Κοντοβά: Η συγκινητική photo με τη μαμά της και το σχόλιο του Καλημέρη

Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα.

Στην Ουγκάντα αυτή την στιγμή βρίσκονται στην ίδια διαδικασία περίπου 20 οικογένειες Ελλήνων. Σε αυτό τα «ταξίδι»