Lopez- Affleck: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στo party της τραγουδίστριας στο St. Tropez (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Lopez- Affleck: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στo party της τραγουδίστριας στο St. Tropez (photos)

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και απολαμβάνει τις διακοπές του στην Γαλλική Ριβιέρα.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Jennifer Lopez στην Γαλλική Ριβιέρα, συνοδευόμενη πάντα από τον, Ben Affleck με τον οποίο είναι αχώριστοι. Η διάσημη τραγουδίστρια έγινε 52 ετών και όλος ο πλανήτης μιλά ακόμη για την παθιασμένη φωτογραφία που πόσταρε με τον αγαπημένο της.

Το #Bennifer είναι το νέο δημοφιλές hashtag που θα μας απασχολήσει πολύ έντονα στο προσεχές μέλλον αφού η J.Lo και ο ηθοποιός δείχνουν πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά. Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck μετά από ολόκληρα 17 χρόνια ήταν η έκπληξη της χρονιάς. Το ζευγάρι έσμιξε ξανά, λίγο μετά τον χωρισμό της 52χρονης σταρ με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Alex Rodriguez.

lopez affleck

«Θέλετε να ξέρετε τι κάνω στα 52 μου»; έγραψε η Jennifer Lopez στο Instagram δημοσιεύοντας βίντεο και σέξι φωτογραφίες της με μαγιό. Την ίδια ώρα η φωτογραφία όπου φιλά τον Ben Affleck έγινε viral και αποτελεί απόδειξη ότι το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη», είπε η JLo. «Ξέρω ότι ο κόσμος αναρωτιέται. ‘’Πώς είσαι; Τι συμβαίνει; Είσαι ΟΚ;’’ Ε, αυτό είναι. Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα. Και θέλω οι άνθρωποι που νοιάζονται για μένα, γιατί κι εγώ τους νοιάζομαι, να γνωρίζουν ότι είμαι σε ένα σημείο στη ζωή μου που περνώ μια χαρά μόνη μου. Και πιστεύω πως όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο σού συμβαίνουν υπέροχα πράγματα, τα οποία ποτέ δεν πίστευες ότι θα σου ξανασυμβούν. Εκεί βρίσκομαι, λοιπόν. Και λατρεύω αυτήν την αγάπη που δέχομαι τώρα και όλες τις όμορφες ευχές. Και θέλω να ξέρουν όλοι πως είναι η καλύτερη στιγμή. Είναι η καλύτερη εποχή της ζωής μου», δήλωσε πρόσφατα η τραγουδίστρια στο Apple Music 1.

Το party γενεθλίων της τραγουδίστριας στο St. Tropez

Η Λατίνα σταρ και ο ηθοποιός απόλαυσαν το δείπνο τους για τα γενέθλια της Lopez σε ένα δημοφιλές εστιατόριο του St.Tropez. Το ζευγάρι δείπνησε σε άκρως εορταστική διάθεση με μουσική και βεγγαλικά. Όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα βλέμματα των παρευρισκομένων στράφηκαν επάνω τους με τις φωτογραφίες να κάνουν αργότερα τον γύρο του διαδικτύου.

Jennifer Lopez: Η Jenny From The Block άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τις καμπύλες μας!



lopez3

Η Jennifer Lopez ποστάρει το πρώτο καυτό φιλί με τον Ben Affleck και το Instagram καταρρέει!



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες του αγαπημένου μας ζεύγους.