Νίκος Μουτσινάς: Ξεκίνησε τις διακοπές του με την κολλητή του, Ζέτα Μακρυπούλια (photos+videos)

Νίκος Μουτσινάς: Ξεκίνησε τις διακοπές του με την κολλητή του, Ζέτα Μακρυπούλια (photos+videos)

Οι καλοκαιρινές διακοπές άρχισαν με road trip για τους δύο φίλους.

Τις πρώτες του διακοπές μετά το τέλος της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» στο ΣΚΑΪ απολαμβάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής αποφάσισε να ταξιδέψει σε ένα ιδιαίτερο και πολύ όμορφο νησί της Ελλάδας και να απολαύσει την παρέα της κολλητής του φίλης, Ζέτας Μακρυπούλια.

Καλό Μεσημεράκι: Απίθανο πάρτυ στο φινάλε του Μουτσινά με τον Σχοινά και πλήθος από guests!

Ο Νίκος Μουτσινάς στη Σαμοθράκη

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη Σαμοθράκη μαζί με τη φίλη του, Ζέτα Μακρυπούλια. Ο παρουσιαστής δεν αποκάλυψε ευθέως τον προορισμό του, αλλά με το hashtag #summerinsaosΣάος λέγεται το βουνό της Σαμοθράκης- όλοι οι ακόλουθοί του κατάλαβαν πού βρίσκεται.

https://www.instagram.com/p/CRyFz67sDt3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Νίκος πόζαρε μέσα σε έναν υπέροχο καταρράκτη του νησιού και δηλώνοντας ενθουσιασμένος με αυτήν την εμπειρία έγραψε: «Αν μιλήσουμε για εμπειρία, ας μιλήσουμε για το μπάνιο σε καταρράκτη… ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ??? Πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να το ζήσω και there is no coming back».

Ο παρουσιαστής έβγαλε και Insta Stories με την κολλητή του, Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και μερικά videos από την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο και έκανε τη βόλτα του στο νησί.





Χαμός στην τελευταία του εκπομπή

Ο Νίκος Μουτσινάς διένυσε μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν. Ο παρουσιαστής δεν έχασε στιγμή το κέφι του και έκανε το κοινό του καθημερινά να περνά υπέροχα.

Η τελευταία του εκπομπή, μάλιστα, θα μείνει στην ιστορία. Πληθώρα καλεσμένων βρέθηκαν στο πλατό με το Twitter και τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά».

Περισσότερα για το επικό κλείσιμο της εκπομπής μπορείς να δεις σε αυτό το link!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @nikosmoutsinas