Adam Demos: Ο hot star του SexLife, η περιπέτεια με τον covid και η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Adam Demos: Ο hot star του SexLife, η περιπέτεια με τον covid και η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Plus: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον  «Brad» της νέας σειράς του Netflix.

Για να διαβάζεις αυτές τις γραμμές αυτή τη στιγμή, πιθανότατα έχεις δει το τρίτο επεισόδιο του Sex/Life και αναζητάς κάποιες απαντήσεις για τον hot star της σειράς του Netflix, Adam Demos. Στη σειρά που βασίζεται σε πραγματική ιστορία, ο Demos παίζει τον πρώην σύντροφο της Billie (Sarah Shahi), που προσπαθεί να την κατακτήσει ξανά. Το τρίτο επεισόδιο αναφέρεται σε μία σκηνή όπου ο ηθοποιός εμφανίζεται ολόγυμνος στο ντους.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που πρέπει να μάθεις γι’ αυτόν τον hot τύπο της σειράς, κι εγώ είμαι εδώ για να σου τα αποκαλύψω. Meanwhile μπορείς να μπεις στη gallery που θα βρεις παρακάτω και να τον χαζέψεις όσο θέλεις.

Sex/Life: Πολύ γυμνό, ερωτικά τρίγωνα κι ένα ημερολόγιο φωτιά - Γιατί η Netflix σειρά trendάρει!

H πρώτη δημόσια εμφάνιση από τότε που η σειρά έγινε viral

Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις για τον hot Adam, μάθε πως πριν από μερικά 24ωρα, ο Adam απαθανατίστηκε για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνιση, από τότε που η σειρά Sex/Life του Netflix στην οποία πρωταγωνιστεί απέκτησε δημοτικότητα. Και για να κάνει αυτή την εμφάνιση πέρασε από 40 κύματα. Ο 36χρονος ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι του στην Αυστραλία πριν από κάποιες εβδομάδες, όμως έπρεπε να παραμείνει δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο ξενοδοχείο υποδοχής, μιας και αυτά είναι τα μέτρα που πρέπει να τηρεί όποιος μπαίνει στη χώρα.


https://www.instagram.com/p/CR0UZeljoG-

Ο Adam είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή με τη Billie (aka Sarah Shahi)

O 36χρονος ηθοποιός και η 41χρονη συμπρωταγωνίστριά του ξεκίνησαν να βγαίνουν όταν συναντήθηκαν στο σετ της σειράς. Έκαναν μάλιστα τη σχέση τους επίσημη στο Instagram στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου (14/2/21) όταν η Sarah τον ονόμασε «τα πάντα» της.


https://www.instagram.com/p/CPMUL9wp40N

Μιλώντας στην Oprah Daily η Shahi μοιράστηκε επίσης μια άλλη γλυκιά στιγμή από τις πρώτες μέρες της σύνδεσής τους. «Θυμάμαι ότι καθόμουν μεταξύ του Mike (Vogel) και του Adam. Κρύωνα πολύ, οπότε ο Adam μου έδωσε το σακάκι του, κάτι για να βάλω τα χέρια μου», ανέφερε. «Όλοι είχαμε στιγμιαία χημεία. Από τη στιγμή που είπαμε γεια, υπήρχε μια ζεστασιά».

Με την επιστροφή του στην Αυστραλία χωρίστηκε για λίγο με την αγαπημένη του, η οποία σχολίασε στο Instagram του ηθοποιού το Σαββατοκύριακο: «Το μωρό μου. Είμαι εθισμένη μαζί σου. Γύρνα πίσω τώρα».

Ο Adam Demos συνήθιζε να δουλεύει σε οικοδομή στην Αυστραλία

Ο Demos γεννήθηκε στο Wollongong, μια πόλη στην ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας της Αυστραλίας. Αν και είχε ένα μακροχρόνιο ενδιαφέρον με την υποκριτική, εργάστηκε για χρόνια σε οικοδομή- μέχρι τα 23 του, που αποφάσισε να εγγραφεί σε μαθήματα υποκριτικής στο Σίδνεϋ, σύμφωνα με μια συνέντευξη που έκανε με την αυστραλιανή ιστοσελίδα Now to Love.

Το πρώτο αμερικάνικο show που έπαιξε ήταν το UnReal

Με κάποια νέα εξάσκηση στην υποκριτική, στα μέσα των 20 του ο Demos είχε επιτυχώς κάνει μια οντισιόν και συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές της Αυστραλίας, συμπεριλαμβανομένων των Home and Away, Rescue Special Ops και Winners & Losers, σύμφωνα με το IMDB του - αν και οι περισσότεροι Αυστραλοί θα τον γνωρίζουν ως Nate σε μια επιτυχημένη σειρά εκεί που ονομάζεται Janet King.


https://www.instagram.com/p/COaq0ESA_1B

Αλλά οι Αμερικανοί πιθανότατα θα τον αναγνωρίσουν από τη συμμετοχή του στη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς UnReal, όπου ο Adam Demos υποδυόταν τον August Walker.

Μπορείς να τον ακολουθήσεις στο Instagram, obviously

Μία που θα ακολουθήσεις τον Adam στα social media, και γρήγορα θα μάθεις πως ο Αυστραλός λατρεύει τα ταξίδια, αλλά και να βγαίνει με τον σκύλο του, τον οποίο έχει ονομάσει Soda Pop. Του αρέσει επίσης να ποστάρει φωτογραφίες από το Sex/Life με τη Shahi.

Πρόσφατα οι δυο τους πόζαραν μπροστά από το billboard του Sex/Life στην Times Square.



Δες περισσότερες φωτογραφίες του παρακάτω.