Sex/Life: Πολύ γυμνό, ερωτικά τρίγωνα κι ένα ημερολόγιο φωτιά - Γιατί η Netflix σειρά trendάρει!

Τσακιρίδου Χριστίνα
Sex/Life: Πολύ γυμνό, ερωτικά τρίγωνα κι ένα ημερολόγιο φωτιά - Γιατί η Netflix σειρά trendάρει!

Έκανε πρεμιέρα μόλις στις 25 Ιουνίου 2021 και είναι σήμερα η no1 trending σειρά παγκοσμίως. Υπάρχει λόγος... 

Η καραντίνα μπορεί να αποτελεί παρελθόν ωστόσο η πλατφόρμα του Netflix διατηρεί μέχρι και σήμερα τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στις ζωές μας. Είναι το «μέρος» στο οποίο ανατρέχουμε για να χαλαρώσουμε έπειτα από μια κουραστική ημέρα ή για να απολαύσουμε νέες-δημοφιλείς ταινίες και σειρές με φίλους.

Η νέα σειρά που κάνει πάταγο

Εδώ και λίγες ημέρες το Sex/Life (η νέα δραματική σειρά του Netflix) αποτελεί παγκόσμιο #trend, θέμα στα μεγαλύτερα sites και προσωπικά δεν μου κάνει καμία απολύτως εντύπωση. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Θα σου πω ευθύς αμέσως.

https://www.instagram.com/p/CLSCrPkJ9sD

Πρωταγωνιστές η 41χρονη ηθοποιός-μοντέλο Sarah Shahi και ο 36χρονος Adam Demos που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία του Netflix, "Falling Inn Love". H σειρά περιστρέφεται γύρω από το σεξ (ναι, καλά φαντάστηκες από τον τίτλο) και το σενάριο βασίζεται στην ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου.

H πλοκή είναι η εξής απλή (βγαλμένη από τη ζωή ;p): Το τολμηρό παρελθόν μιας γυναίκας συγκρούεται με τη σημερινή της κατάσταση ως παντρεμένης με παιδιά, καθώς φαντασιώνεται διαρκώς τον πρώην της που επιστρέφει στη ζωή της.

Το βιβλίο "44 Chapters About 4 Men" της BB Easton αποτέλεσε τον κύριο άξονα στον οποίο βασίστηκαν οι σεναριογράφοι της δημοφιλούς σειράς. Η συγγραφέας ξεδιπλώνει στο βιβλίο την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου ανάμεσα σε μια γυναίκα, τον σύζυγό της και τον πρώην της, εστιάζοντας στην γυναικεία οπτική και επιθυμία. Ο πρώτος κύκλος της σειράς προβλήθηκε στιε 25 Ιουνίου 2021 και αποτελείται από 8 επεισόδια.

1611782

SEX/LIFE: 44 Chapters About 4 Men
Συγγραφέας: Bb Easton
Εκδότης: Little Brown
Τιμή: 11,99 ευρώ
Αριθμός Σελίδων: 336

*Το βιβλίο θα είναι εξαιρετική παρέα για το καλοκαίρι σου! Εμείς το βρήκαμε στο public.gr .

Λατρεύεις τις σειρές και τις ταινίες που βασίζονται σε βιβλία; Θα βρεις 10 για να διαβάσεις σε αυτό το link

Εραστές στη ζωή και... την Τv

Η Sarah και ο Adam είναι ζευγάρι on αλλά και off camera με την σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

«Δεν είμαι σίγουρη πώς δύο άνθρωποι από διαφορετικές πλευρές του κόσμου θα μπορούσαν να έχουν τόσα κοινά, προορίζονταν να συναντηθούν, προορίζονταν να είναι μαζί. Αυτό που ξέρω είναι ότι γνώρισα την αδερφή-ψυχή μου. Ξέρω ότι βρήκα το δικό μου για πάντα. Ξέρω ότι ποτέ δεν έχω αγαπήσει βαθύτερα, σκληρότερα, πιο άγρια. Ξέρω ότι είμαι υπερβολικά ευγνώμων γι ' αυτόν. Ξέρω ότι τον έχω αγαπήσει για χίλιες ζωές πριν και θα τον αγαπήσω για χίλιες ζωές περισσότερο. Χρόνια πολλά μωρό μου» έγραψε για τον σύντροφό της η 41χρονη ηθοποιός στο Instagram, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CPMUL9wp40N

Το Netflix κυκλοφορεί την πρώτη του συλλογή ρούχων και εμπνέεται από τον Halston.

Γιατί «κολλήσαμε» με τη σειρά

Αρχικά, ας είμαστε ειλικρινείς! Ο πρωταγωνιστής είναι κούκλος (κορίτσια συμφωνείτε, το ξέρω!) ωστόσο δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος που αναμένουμε πώς και πώς τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Η ρεαλιστική προσέγγιση της ιστορίας και η όλη υπόθεση έχουν τεράστιο ενδιαφέρον αφού αποτελούν ένα μικρό δείγμα των ερωτικών σχέσεων εν έτει 2021. Για την ώρα θα δούμε τα επεισόδια στο repeat και θα κάνουμε υπομονή μέχρι τον 2ο κύκλο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να πάρεις μία γεύση από τη νέα σειρά που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της.



Πηγή κεντρικής: @sexlife

Ψήθηκες ήδη ή θέλεις να μάθεις και την πλοκή των πρώτων επεισοδίων; Τσέκαρε τις καυτές λεπτομέρειες του Sex/Life στη gallery: