Διονύσης Σαρακίνης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του φιναλίστ του MasterChef 5

Πατούλια Κατερίνα
Διονύσης Σαρακίνης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του φιναλίστ του MasterChef 5

Ο Διονύσης Σαρακίνης είναι στη Μύκονο και κάτι έχει αλλάξει επάνω του.

Τον Διονύση Σαρακίνη τον γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef 5 και υπήρξε ο μοναδικός παίκτης του φετινού ριάλιτι μαγειρικής που δεν αποχώρησε ούτε για μία ημέρα.

Τελικά, ο Διονύσης έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε, μιας και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν εκείνη που πήρε τελικά τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef.

Έτσι ξεχώρισε ο Διονύσης Σαρακίνης στο MasterChef 5 και έφτασε στον τελικό (photos)



Η νέα αρχή στη Μύκονο:

Μετά το τέλος του MasterChef, ο Διονύσης μάζεψε βαλίτσες και έφυγε για Μύκονο για να εξασκήσει αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να μαγειρεύει.
Ανάμεσα στις ώρες στην κουζίνα, ο Σαρακίνης βρίσκει χρόνο και για να ξεκουράζεται και να περνάει καλά στη θάλασσα ή την πισίνα.

Η Ανούς στη Μύκονο:

Όπως σίγουρα θυμάσαι, στη διάρκεια του ριάλιτι μαγειρικής, ο Διονύσης ήρθε κοντά και έγινε ζευγάρι με την Ανούς Χερίμιαν.

Και παρότι όλοι πίστευαν πως το ζευγάρι θα χωρίσει μετά το MasterChef, τα δύο νέα παιδιά παραμένουν μαζί.


https://www.instagram.com/p/CQT9CXcnVg4

Αυτή τη φορά τα δύο ερωτευμένα παιδιά δεν βρίσκονται σε απόσταση μιας και η Ανούς επισκέφτηκε τον Διονύση στη Μύκονο και ο ένας τραβούσε φωτογραφίες τον άλλο στην πισίνα.

Η αλλαγή του Διονύση:

Αυτό που σίγουρα θυμόμαστε όλοι από την εμφάνιση του Σαρακίνη στο MasterChef, είναι κάποια κιλά που είχε βάλει μέσα στο ριάλιτι μετά από πέντε μήνες παραμονής στο παιχνίδι καθώς και το χαρακτηριστικό μουστάκι, γενάκι του παίκτη.

Ο 28χρονος, ξυρίστηκε, αδυνάτισε, μαύρισε και είναι στα καλύτερά του, παρά τη δεύτερη θέση στο MasterChef.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.