Το συγκινητικό post της μητέρας του Παντελή Παντελίδη μας έφερε δάκρυα στα μάτια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το συγκινητικό post της μητέρας του Παντελή Παντελίδη μας έφερε δάκρυα στα μάτια

«Ραγίζει καρδιές» η Αθηνά Παντελίδου.

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το πρωινό της 18η Φεβρουαρίου 2016 που έγινε γνωστό πως ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την είδηση αυτή, που όμως ήταν αλήθεια. Πέντε χρόνια μετά και η μητέρα του μας συγκινεί με ένα post στα social media.

Παντελής Παντελίδης: 5 χρόνια μετά τον θάνατό του τον θυμόμαστε με αυτά τα τραγούδια

To post για τη γιορτή του

Μια ανάρτηση έκανε χθες (27/7/21) η Αθηνά Παντελίδου, στα social media, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του γιου της. Ανέβασε ένα status και μια φωτογραφία του στο Instagram που έγραφε στίχους από ένα δικό του τραγούδι, το «Κάνε τα πάντα απόψε».


https://www.instagram.com/p/CR06CblLO1V

Για την οικογένειά του δεν έφυγε ποτέ

Τα μέλη της οικογένειας του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη δεν τον ξεχνούν στιγμή, τον νιώθουν κοντά τους στην κάθε μέρα τους, στις χαρές και στις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους...

Ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος, βάφτισε το δεύτερο παιδάκι του και του έδωσε το όνομα του αδερφού του: Παντελής!

Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει την πορεία του αδερφού του, και πλέον τραγουδά και δικά του τραγούδια. Έριξε μάλιστα φως στο θέμα για τυχόν ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή που μπορεί να υπάρχουν και να περιμένουν να γίνουν επιτυχίες. Απαντώντας σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν τραγούδια του Παντελή, δεν υπάρχουν στο στούντιο γραμμένα, υπάρχουν, όμως, μισά από κινητά, κάποιοι στίχοι, κάποιες μουσικές και μισά τραγούδια, τα οποία θέλω πολύ τα τραγουδήσω κάποια στιγμή», είπε ο Κωνσταντίνος.