Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος του κλείνει έναν μήνα ζωής και η σύντροφός του σεφ έφτιαξε τούρτα!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άκης Πετρετζίκης: Ο γιος του κλείνει έναν μήνα ζωής και η σύντροφός του σεφ έφτιαξε τούρτα!

H προσπάθεια της συντρόφου του ΄Άκη να φτιάξει την τούρτα του γιου της.

Ήταν 2 Ιουλίου 2021 όταν ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε μέσα από το Instagram του πως έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Με ένα post μέσα από το μαιευτήριο γνωστοποίησε τα ευχάριστα νέα, ενώ το caption ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».

Σήμερα ο γιος τους γίνεται ενός μήνα και ο διάσημος σεφ με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα, το γιόρτασαν ακριβώς όπως έπρεπε. Με story που ανέβασε εχθές το απόγευμα (1/8/21) έδειξε στους fans του πως η Κωνσταντίνα πήρε την σκυτάλη, μπήκε στην κουζίνα και δημιούργησε το πρώτο γλυκό για τον γιο της.

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Το εορταστικό story του Άκη Πετρετζίκη για τον γιο του

Στο story, είδαμε τη μαμά Κωνσταντίνα να φτιάχνει μία τούρτα, την οποία κάλυπτε με σοκολάτα. «Αύριο γιορτάζουμε τον πρώτο μας μήνα. Ελπίζω με την ζαχαρόπαστα από πάνω να τη σώσει. Αύριο η συνέχεια», έγραφε στο story!



Κατάφερε να ξεπεράσει τον Άκη στην πρώτη προσπάθεια δημιουργίας τούρτας για τον γιο της;

Το ρεκόρ του γιου του στο Instagram

Ο Άκης έχει περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια followers στο Instagram και κατάφερε το post αυτό με την ανακοίνωση της γέννησης του γιου του να γίνει viral με πάνω από 200.000 likes, περισσότερα από όσα είχε συγκεντρώσει ποτέ σε φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του!

Akis Petretzikis

Η αλλαγή στο Instagram account του Άκη Πετρετζίκη από τότε που έγινε πατέρας

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης με ένα Insta Story που έδειχνε ένα αγοράκι να κρατάει μια πίτσα και τη λέξη «loading». Κάνοντας, μάλιστα, Swipe Up στο συγκεκριμένο Story μεταφερόσουν αμέσως στη συνταγή του γλυκού «μπαμπάς» στο site του Άκη Πετρετζίκη.

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (2/8/21) ο Άκης Πετρετζίκης ανανέωσε το Instagram account και έδειξε στους fans του το τελικό αποτέλεσμα της τούρτας που έφτιαχνε χθες η σύντροφός του. Είναι ένα φανταστικό red velvet cake και θα το δεις στο video παρακάτω.



Happy one month στον Πετρετζίκη junior! Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery.