Lady Gaga και Tony Bennett ξανά μαζί: Η νέα συνεργασία μετά από επτά χρόνια

Lady Gaga και Tony Bennett ξανά μαζί: Η νέα συνεργασία μετά από επτά χρόνια

Οι δύο τραγουδιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους και πάλι στο τελευταίο album του 95χρονου Bennett!

Επτά χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο τραγούδι «Cheek to Cheek» η Lady Gaga και ο Tony Bennett επιστρέφουν με μια νέα σύμπραξη. Για την ακρίβεια, οι δυο τραγουδιστές έχουν ήδη μπει στο studio για να ηχογραφήσουν το νέο τους album, «Love for Sale».

House of Gucci: Η πρώτη εμφάνιση της Lady Gaga ως «μαύρη χήρα» και ο αγνώριστος Jared Leto (photos)

Η νέα συνεργασία Lady Gaga-Tony Bennett και η νόσος του τραγουδιστή

Η είδηση έγινε γνωστή στα 95α γενέθλια του Tony Bennett, στις 3 Αυγούστου 2021, όταν κυκλοφόρησε μια διασκευή του κλασικού τραγουδιού του Cole Porter, «I Get a Kick Out of You», που είναι για μια ακόμα φορά σε συνεργασία με τη Lady Gaga.



Μαζί με την κυκλοφορία του οι δύο καλλιτέχνες ανακοίνωσαν και την κυκλοφορία του συνεργατικού τους album, «Love for Sale», το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την 1η Οκτωβρίου μέσω των Columbia και Interscope.



Το «Love for Sale» σηματοδοτεί την τελευταία studio ηχογράφηση του Tony Bennett.

Τον Φεβρουάριο η οικογένεια του τραγουδιστή ανακοίνωσε ότι ο Bennett πάσχει από Αλτσχάιμερ από το 2016, ενώ αποκάλυψε ότι οι συχνές εμφανίσεις του on stage μέχρι και την πανδημία ήταν αυτές που τον κρατούσαν σε εγρήγορση. Εξίσου, όμως, τον βοήθησαν και οι πρόβες που έκανε εν μέσω καραντίνας με τον πιανίστα του, Lee Musiker.



Η δημιουργία του «Love for Sale» μαζί με τη Lady Gaga έγινε ενώ ο Tony Bennett είχε ήδη νοσήσει από Αλτσχάιμερ.

Τα posts για τα πρόσφατα γενέθλια του Tony Bennett

Στις 3 Αυγούστου 2021 ο Tony Bennett έγινε 95 ετών. Η Lady Gaga, λοιπόν, έσπευσε και μέσα από το Twitter, αλλά και μέσα από το Instagram account της να δώσει τις πιο θερμές ευχές της στον τραγουδιστή.

«Ανυπομονώ να βγω στη σκηνή μαζί σου απόψε Tony. Χαρούμενα γενέθλια. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε η Lady Gaga στο post της στο Twitter, το οποίο συνόδευσε με μια φωτογραφία της με τον 95χρονο να την κρατά στον ώμο κι εκείνη να του ακουμπά το χέρι.

https://www.instagram.com/reel/CSIcG1ODlLF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο Instagram, η Lady Gaga δημοσίευσε ένα βίντεο χωρίς ήχο στο οποίο φαίνεται να προετοιμάζεται για το stage. Τα λόγια της για τον Tony Bennett συγκινούν: «Χαρούμενα 95α γενέθλια Tony Bennett. Σ’ αγαπώ. Είσαι πάντα ο φίλος μου και ο μουσικός σύντροφός μου. Σε αγαπώ».

Photos: AP Images