James vs Tριαντάφυλλος: Η συνάντηση και τα story έναν μήνα μετά το τέλος του Survivor (vid)

James vs Tριαντάφυλλος: Η συνάντηση και τα story έναν μήνα μετά το τέλος του Survivor (vid)

Άφησαν στην άκρη την κόντρα τους.

Ήταν 5 Ιουλίου 2021 όταν πραγματοποιήθηκε στο άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι ο τελικός του Survivor. Σχεδόν 7 μήνες μετά την έναρξή του ολοκληρώθηκε πριν από έναν μήνα με τον Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται νικητής του reality επιβίωσης.

Στο reality υπήρχαν παίκτες που ήταν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον, αλλά και παίκτες που είχαν κάποιες διαφορές μεταξύ τους, πάντα λόγω ομάδων και αναμετρήσεων μεταξύ τους. Μία από αυτές τις έντονες κόντρες ήταν κι εκείνη του Τριαντάφυλλου με τον James Καφετζή.

Reunion για τους παίκτες του Survivor- Πού βρέθηκαν (photos+videos)

Η συνάντηση και τα story έναν μήνα μετά τον τελικό

Μπορεί οι σχέσεις τους λοιπόν ήταν αρκετά τεταμένες στη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην τα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά, ωστόσο φαίνεται πως πλέον αυτές έχουν αποκατασταθεί. Δεν ήταν εχθροί άλλωστε και ούτε είχε κάνει κάτι ο ένας στον άλλον.

Οι πρώην παίκτες του Survivor μάλιστα συναντήθηκαν εχθές, έναν μήνα μετά τον τελικό του reality (Πέμπτη, 5/8) στη Ρόδο από όπου κατάγονται και οι δύο.

Τη συνάντηση κορυφής αυτή έκανε γνωστή ο ίδιος ο James Καφετζής μέσα από το Instagram account του. Όπως ίσως θυμάσαι ο James είναι διοργανωτής boat party και διαθέτει ένα δικό του σκάφος. Μέσο που αυτή την περίοδο χρησιμοποιεί προκειμένου να πηγαίνει βόλτες τουρίστες που καταφθάνουν στο νησί της Ρόδου και θέλουν να δουν τις γύρω περιοχές.



Η σπάνια συνάντηση των δύο πρώην παικτών

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε μία τέτοια εξόρμηση με τον James είδες την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, εχθές μαζί του ήταν ο Τριαντάφυλλος.

All Star Survivor στη Ρόδο με Βαλαβάνη, Βασάλο και James Καφετζή (photo)

Ντάφυ και James επισκέφθηκαν μαζί τη Σύμη, ενώ κάθισαν να απολαύσουν το φαγητό τους σε μία ταβέρνα του γραφικού νησιού.

«Στον αφρό τον έχω», έγραφε ο James στο story που ανέβασε μαζί του και σίγουρα τα reactions ήταν αρκετά.