Τριαντάφυλλος- Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα πάλι μαζί: Το κοινό story στη Ρόδο

Τριαντάφυλλος- Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα πάλι μαζί: Το κοινό story στη Ρόδο

Οι τρεις κολλητοί του Survivor και πάλι μαζί για καλό σκοπό.

Είναι μια τριάδα φίλων που έγινε αχώριστη στο φετινό Survivor: Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, Σάκης Κατσούλης, η αγαπημένη του Μαριαλένα και ο Τριαντάφυλλος έγιναν μια αχώριστοι.

Πρόσφατα, οι φήμες οργίαζαν για τη σχέση που έχουν οι τρεις πάλαι ποτέ φίλοι, μιας και ο Τριαντάφυλλος δεν εμφανίστηκε στα γενέθλια της Μαριαλένας στα οποία έδωσαν το παρόν πολλοί παίκτες του φετινού Survivor.



Στις 26 Ιουλίου 2021, η Μαριαλένα έγινε 26 ετών και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι. Από τα γενέθλια έλειπε ο Τριαντάφυλλος και οι φήμες μιλούσαν για πιθανό καυγά.

Φαίνεται όμως πως όλα είναι καλά, μιας και Μαριαλένα, Σάκης και Τριαντάφυλλος συναντήθηκαν για πολύ καλό σκοπό και μάλιστα στη Ρόδο, τον τόπο καταγωγής του Τριαντάφυλλου.



Οι πρόσφατες φωτιές στο νησί των Ιπποτών, που κατέστρεψαν εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα προκάλεσαν την κινητοποίηση του κόσμου, ανάμεσά τους και οι Κατσούλης, Ρουμελιώτη και Τριαντάφυλλος.

Κατερίνα Ιωαννίδου: Η εθελόντρια δασοπυροσβέστης μιλά και στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα

Οι τρεις πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης κινητοποιήθηκαν άμεσα και συμβάλλουν στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Πάντως, πριν τη Ρόδο, Σάκης και Μαριαλένα έκαναν μπάνιο σε παραλία της Μυκόνου. Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.