Κανένας χωρισμός! Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Ηλίας Μπόγδανος: Η photo της κούκλας συντρόφου του

Κανένας χωρισμός! Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Ηλίας Μπόγδανος: Η photo της κούκλας συντρόφου του

Έχεις δει την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου; Οι φωτογραφίες στο προφίλ της είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Πιο ερωτευμένος από ποτέ είναι ο Ηλίας Μπόγδανος με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Παρά τις πρόσφατες χωριστές τους διακοπές, τα δύο παιδιά απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους, τη ξεγνοιασιά του και ό,τι άλλο αυτό περιλαμβάνει μοιράζοντας με τον κόσμο τη χαρά τους.

Ο τραγουδιστής, μάλιστα, έκανε ένα story με μία φωτογραφία της πανέμορφης αγαπημένης του καθώς το ζευγάρι έχει βγει με το σκάφος με φόντο τη θάλασσα. Η Αλεξάνδρα φοράει ένα λευκό μαγιό που την κολακεύει πολύ και ο Ηλίας δεν μπόρεσε να μην απαθανατίσει τη στιγμή.

ilias bogdanos alexandra exarchopoulou

Ο Ηλίας Μπόγδανος έγινε καλά και απολαμβάνει τη θάλασσα με την κούκλα σύντροφό του

Η σχέση Μπόγδανου - Εξαρχοπούλου στο Survivor

Το ζευγάρι είναι πια μαζί αρκετό καιρό και η σχέση τους άντεξε και την απόσταση του χωρισμού του Survivor. Μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, μάλιστα, όταν η ομάδα του Ηλία κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας, ο τραγουδιστής είδε το κορίτσι του και κατευθείαν το πρόσωπό του «έλαμψε».



Η καλή του, τότε, του είχε στείλει ένα υπέροχο μήνυμα:

«Είμαι σίγουρη πως νιώθεις τη στήριξη όλων μας και παίρνεις μια υποσυνείδητη δύναμη από αυτή και πραγματικά το ζούμε στο έπακρο. Στεναχωριόμαστε με τις λύπες σου και χαιρόμαστε με τις χαρές σου αλλά είμαστε ήσυχοι γιατί ξέρουμε ότι έχεις τον δικό σου τρόπο να κρατάς τα σημαντικά και αυτό θα σε φτάσει ως το τέλος. Ξέρουμε πως θα περιμένουμε αρκετό καιρό ώσπου να γυρίσεις και θα είσαι νικητής»

Έχεις δει το προφίλ της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου; Στη συνέχεια θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό Instagram της.