Η Madonna έχει γενέθλια, προσφέρει 250.000 δολάρια και ζητά τη βοήθεια των followers της (video)!

Η Madonna έχει γενέθλια, προσφέρει 250.000 δολάρια και ζητά τη βοήθεια των followers της (video)!

Λίγο πριν τα 63α γενέθλιά της, η τραγουδίστρια ζητά από τους θαυμαστές της να προσφέρουν όπως μπορούν.

Η Madonna διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της αφού θα γιορτάσει αυτό το Σαββατοκύριακο τα 63α γενέθλιά της. Η διάσημη τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα 16 εκατομμύρια ακόλουθους.

Madonna υπέρ Britney: «Δώστε σε αυτή την γυναίκα επιτέλους τη ζωή της πίσω»

Τα ιδιαίτερα γενέθλια

Η pop star αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για καλό σκοπό. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο η Madonna πρόσφερε 250.000 δολάρια στον οργανισμό Partners In Health (που ασχολείται με τους πληγέντες της Αϊτής) και απηύθυνε έκκληση σε όλους τους θαυμαστές της να δράσουν άμεσα, βοηθώντας με τη σειρά τους όπως μπορούν.

https://www.instagram.com/p/CSflKkNLmH6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το post-έκκληση της τραγουδίστριας για βοήθεια στην Αϊτή

https://www.instagram.com/tv/CSe9hlTAsZZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εκρηκτική τραγουδίστρια ζήτησε (με αφορμή τα επερχόμενα γενέθλιά της), από όλο τον κόσμο να συνεισφέρει όπως μπορεί για να βοηθήσει τα παιδιά της Αϊτής. Ο πόνος και η δυστυχία που περνάνε στα κρεβάτια του νοσοκομείου είναι ειλικρινά πέρα από κάθε λογική.

Η Madonna τόνισε πως η οικονομική συνεισφορά για αυτό τον σκοπό είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να δεχθεί. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την εβδομάδα το Hollywood ενώνεται για την Αϊτή, με έναν τηλεμαραθώνιο που θα παρουσιάσει ο George Clooney.

Πηγή κεντρικής: @madonna