Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι μαγευτικές διακοπές στη Δονούσα και το ψευδώνυμο του μικρού της γιου

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι μαγευτικές διακοπές στη Δονούσα και το ψευδώνυμο του μικρού της γιου

Η ηθοποιός βρήκε το πιο αξιολάτρευτο nickname για τον γιο της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη λατρεύει τη Δονούσα και ο λόγος είναι πολύ ιδιαίτερος. Στις 28 Αυγούστου του 2010, η ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παναγιώτη Πιλαφά, σε ένα ξωκλήσι του νησιού.

Έκτοτε, το ζευγάρι περνάει υπέροχα και έχει δει την οικογένειά του να μεγαλώνει, με την άφιξη του πρώτου τους γιου, Μάξιμου, στις 3 Μαΐου του 2013 και του δεύτερου, Κίμωνα, στις 4 Μαρτίου του 2019. Όλοι μαζί, επισκέπτονται τακτικά το νησί που τόσο αγαπούν.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ιδιαίτερη φωτογραφία με τον Παναγιώτη Πιλαφά από τις διακοπές τους



Οι διακοπές στη Δονούσα

Εδώ και έναν μήνα η Παπουτσάκη ανεβάζει διαρκώς στο προφίλ της φωτογραφίες από τις μαγευτικές διακοπές της οικογένειας στη Δονούσα. Ατελείωτες βουτιές στη θάλασσα, ειδυλλιακά τοπία και χαμόγελα ντύνουν την κάθε λήψη.

https://www.instagram.com/p/CSkSv6qo9-8

Στην πρόσφατη ανάρτησή της, όμως, έγινε και κάτι άλλο. Ο μικρός της γιος, Κίμωνας, έχει ανέβει πάνω σε ένα παγκάκι, πιο στυλάτος από ποτέ, με το μαγιό και το καπέλο του. Στο caption, η Παπουτσάκη έγραψε: «Μασκότ. #πικουνακι #δονουσαμαγισσα».

Πατώντας το #πικουνακι, υπάρχει άλλη μία ανάρτηση στο προφίλ της που περιλαμβάνει αυτό το hashtag και αυτή δεν είναι άλλη από την ίδια και τον Κίμωνα, έναν χρόνο πριν στην Κεφαλονιά.

Αξιολάτρευτο ψευδώνυμο για τον γιο της!

Το τρυφερό post της Παπουτσάκη για τα γενέθλια του συζύγου της (photos)

Περίμενε, όμως! Στη συνέχεια σε περιμένει φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές στη Δονούσα.