Χρόνια Πολλά Madonna- Η βασίλισσα της pop κλείνει τα 63 και το γιορτάζει όπως μόνο εκείνη ξέρει

Χρόνια Πολλά Madonna- Η βασίλισσα της pop κλείνει τα 63 και το γιορτάζει όπως μόνο εκείνη ξέρει

Οι αγκαλιές με τον σύντροφό της, η ανανεωμένη διάθεση και το party με τα παιδιά της έδωσαν και πάλι τροφή για σχόλια.

Η Madonna σήμερα έχει γενέθλια! Η βασίλισσα της pop φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχει ξαναβρεί τον εαυτό της. Τι κι αν κλείνει τα 63; Οι φωτογραφίες που αναρτά εδώ και καιρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνουν την Αμερικανίδα star άκρως ανανεωμένη.

Η Madonna φαίνεται πως αψηφά το πέρασμα του χρόνου και μοιάζει σαν να έχει γίνει πάλι 20. Τα σχόλια για την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της έχουν πάρει φωτιά όλο αυτό το διάστημα όμως η ίδια μοιάζει να μην ενδιαφέρεται ν΄ασχοληθεί στο να δώσει απαντήσεις.



Έρωτας είναι η αιτία

madonna

Οι αναρτήσεις της με τον 27χρονος σύντροφό της είναι πολλές. Από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε τον έρωτά της για τον χορευτή, Ahlamalik Williams, ο οποίος έχει πάρει και την ευλογία της μητέρας του γι' αυτή τη σχέση. Πριν από 2 χρόνια, που έγινε γνωστή η σχέση της με τον Ahlamalik, ακόμη και η μητέρα του είχε δηλώσει ότι «Η Μαντόνα δεν σταμάτησε να λέει πόσο πολύ νοιάζεται για τον γιο μας. Είπε ότι είναι έξυπνος και πολύ ταλαντούχος. Μας είπε ότι είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του και δεν ανησυχούμε, καθώς πρόκειται να την φροντίζει».

Οι κατηγορίες για την εμφάνιση της βασίλισσας της pop δεν σταματούν. Την κατηγόρησαν για photoshop και κοίτα τι έκανε εκείνη

Γενέθλια με τα παιδιά της και τον σύντροφό της να τρώνε μαζί λιωμένο...παγωτό!


https://www.instagram.com/p/CSo0H9MChjF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε πριν από λίγη ώρα 10 φωτογραφίες από την χθεσινή βραδιά που πέρασε με τον σύντροφο και τα παιδιά της. Γιορτάζοντας μαζί τα 63 γενέθλιά της, η Madonna δεν παρέλειψε να ανεβάσει τα στιγμιότυπα με τον σύντροφό της και την ίδια να μοιράζονται το ίδιο παγωτό, ενώ οι εμφανίσεις της Λούρδης, του Ρόκο και των διδύμων από το Μαλάουι, είχαν την μαγεία του concept που είχε δημιουργήσει για το party της.

Το δώρο για τα γενέθλιά της ήταν φέτος σημαντικό

Η pop star αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του λογαριασμού της στο Instagram για να προσφέρει. Η αγάπη της εξάλλου για τα παιδιά είναι γνωστή. Φέτος η Madonna απηύθυνε έκκληση σε όλους τους θαυμαστές της να δράσουν άμεσα, βοηθώντας με τη σειρά τους όπως μπορούν. Η star προέτρεψε τους θαυμαστές της να «υιοθετήσουν ένα κρεβάτι» στο παιδιατρικό νοσοκομείο Μercy James Centre στο Malawi, το οποίο η ίδια έχει δημιουργήσει.


https://www.instagram.com/tv/CSe9hlTAsZZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η star έγραψε στην ανάρτησή της «Μετράω αντίστροφα για τα γενέθλιά μου και χρειάζομαι τη βοήθειά σας για υποστήριξη».

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε σήμερα -ανήμερα των γενεθλίων της- η star μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και γέμισε σχόλια και ευχές από τους θαυμαστές της...