ARod-JLo: Κι όμως συνέβη! Πήρε πίσω το πολυτελές αμάξι που της είχε χαρίσει(video)

ARod-JLo: Κι όμως συνέβη! Πήρε πίσω το πολυτελές αμάξι που της είχε χαρίσει(video)

Ο 46χρονος πρώην αθλητής πόζαρε δίπλα στο κόκκινο supercar που είχε αγοράσει το 2019 στην αγαπημένη του.

Ήταν κάπου στις αρχές Μαρτίου όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν τη Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez να χωρίζουν έπειτα από 4 χρόνια σχέσης και 2 χρόνια αρραβώνα. Αιτία καθώς φαίνεται στάθηκε μια απιστία του συντρόφου της, (την οποία βέβαια δεν παραδέχτηκε ποτέ ο ίδιος), ούτε όμως και η πέτρα του σκανδάλου, Madison LeCroy. Σήμερα η 52χρονη τραγουδίστρια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι καλύτερα από ποτέ μετά την επανασύνδεση με τον Ben Affleck.

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Αυτή είναι η WOW έπαυλη που θα στεγάσει τον έρωτά τους (video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο ARod πήρε πίσω το πολυτελές αυτοκίνητο

Ο Alex Rodriguez πυροδότησε μια φρενίτιδα σχολίων στο Instagram όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία του όπου τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελώντας δίπλα στην κόκκινη Porsche που είχε δωρίσει στην πρώην αρραβωνιαστικιά του, Jennifer Lopez για τα 50α γενέθλιά της το 2019.

«Φαίνεται ότι η jlo άφησε όχι μόνο εσάς αλλά και το κόκκινο αυτοκίνητο» ήταν μόνο ένα από τα ποικίλα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του πρώην αθλητή.

https://www.instagram.com/p/CSvINAlD5Bb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To supercar-δώρο για τα γενέθλια της Jennifer



Ήταν Ιούλιος του 2019 όταν η Jennifer Lopez οδήγησε για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια. Ο τότε σύντροφός της, Alex Rpdriguez της αγόρασε μια εντυπωσιακή Porsche 911 Carrera GTS κόκκινου χρώματος ως δώρο γενεθλίων. Το πολυτελές αυτοκίνητο φημολογείται πως κόστισε περίπου 133.000 δολάρια και η Lopez έδειχνε πανευτυχής με το δώρο των 50ων γενεθλίων της.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει πιάσει τιμόνι στα χέρια της τα τελευταία 25 χρόνια ωστόσο έκανε μια εξαίρεση για το νέο της απόκτημα. Η Jennifer Lopez αδυνατούσε να πιστέψει το μέγεθος της έκπληξης, όπως αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στο βίντεο.

«Ω Θεέ μου, πρέπει να οδηγήσω;», ρώτησε. «Είναι πανέμορφο. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ ένα αμάξι σαν αυτό. Δεν είχα ποτέ ένα αμάξι σαν αυτό», συμπλήρωσε η Lopez.

Η Jennifer Lopez ποστάρει το πρώτο καυτό φιλί με τον Ben Affleck και το Instagram καταρρέει!

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com