Η Kim Cattrall θα είναι για πάντα η Samantha! Νέα φαρμακερή ατάκα για την Sarah Jessica Parker

Η Kim Cattrall θα είναι για πάντα η Samantha! Νέα φαρμακερή ατάκα για την Sarah Jessica Parker

Η Kim Cattrall δεν κρύβεται. Όχι μόνο επιβεβαιώνει την κακή σχέση της με την Sarah Jessica Parker αλλά πετάει και τις σπόντες της με ένα video στο Instagram όλο νόημα.

Οι θαυμαστές του Sex and the City γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια τη μακροχρόνια ρήξη μεταξύ των δύο πρωταγωνιστριών του Sex and the City. Η σχέση της Kim Cattrall και της Sarah Jessica Parker εξάλλου ποτέ δεν χαρακτηρίστηκε φιλική.

Στο άκουσμα της επανένωσης της παρέας της θρυλικής σειράς, η αλήθεια είναι πως οι fans ενθουσιάστηκαν. Όμως όταν έγινε γνωστό πως η Kim Cattral (η πολυτάραχη Samantha) δεν θα βρίσκεται στο cast, η απογοήτευσή τους στα social media ήταν εμφανής.

And Just Like That, το νέο look της Carrie απογοήτευσε το κοινό

Με τις φωτογραφίες από τα νέα γυρίσματα του SATC, η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis, επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως Carrie, Miranda και Charlotte. Μπορεί το SATC να έχει μετονομαστεί σε «And Just Like That...» , όμως οι πρωταγωνίστριες συνεχίζουν τη ζωή τους...

And Just Like That οι 4 αχώριστες φίλες έμειναν 3! Χωρίς τη Samantha η α' λήψη του Sex and the City


https://www.instagram.com/p/CRHP4t5C1rk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πού είναι όμως η Samantha Jones;

Είναι γνωστός ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας της Kim Cattral, μέσα και έξω από τα κινηματογραφικά πλατό. Οι φήμες λένε πως οι διαφωνίες της με τους παραγωγούς και το cast είχαν ξεκινήσει από το 1998, όταν είχε πρωτοξεκινήσει η σειρά, όμως η σχέση της με την Sarah Jessica Parker έγινε γνωστή με αποδείξεις το 2017.



Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν αποφασίστηκε από την παραγωγή να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 3ης ταινίας του SATC, τα οποία όπως είναι γνωστό δεν έγιναν ποτέ. Ένα tweet της ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει θύελλα, όπως μόνο εκείνη ξέρει...

κιμ

Η συνέντευξη που πυροδότησε σχόλια

Σε συνέντευξή της αργότερα στον Piers Morgan, η Kim συνέχισε να σοκάρει τους θαυμαστές επιβεβαιώνοντας μια για πάντα πως εκείνη και οι συνάδελφοί της δεν ήταν «ποτέ φίλοι» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, περιγράφοντας τις σχέσεις στα γυρίσματα ως «τοξικές».



Και μόλις ένα χρόνο αργότερα, η διαμάχη έφτασε στο αποκορύφωμά της αφού η Kim έκανε ένα σχόλιο, «χτυπώντας» την SJP δημόσια, δηλώνοντας για άλλη μια φορά ότι «δεν είναι φίλες» όταν η δεύτερη εξέφρασε τα συλλυπητήριά της μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού της Kim. Τότε η Kim έγινε έξαλλη κάτι που αποτυπώθηκε στα σχόλιά της στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/BfBIPebAmFX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα λόγια της Sarah Jessica Parker

Στην επανένωση των stars του SATC η ίδια η Sarah Jessica Parker επιβεβαίωσε πως η Kim Cattral δεν θα είναι στη σειρά. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα από έναν θαυμαστή αν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τη Sam στην επανεκκίνηση και αν οι φήμες για την κόντρα τους ήταν αληθινές, εκείνη είχε απαντήσει: «Όχι. Δεν την αντιπαθώ. Ποτέ δεν το είπα αυτό. Ποτέ δεν θα το έκανα. Η Samantha δεν είναι μέρος αυτής της ιστορίας. Αλλά θα είναι πάντα μέρος μας. Δεν έχει σημασία πού βρισκόμαστε ή τι κάνουμε».

kim2

Ένας σκύλος... στο πλευρό της

Και ενώ η Kim δεν έχει ακόμη μιλήσει δημόσια για την απόφασή της να μην συμμετάσχει στην επανένωση της σειράς, πρόσφατα, μετά τις πολλές δημοσιεύσεις της Sarah Jessica Parker από τα γυρίσματα χωρίς τη Samantha, η Kim ανέβασε ένα video με τον σκύλο της, σχολιάζοντας δίπλα «Όταν ο συμπρωταγωνιστής σου είναι ένας πραγματικός σκύλος», αφήνοντας υπονοούμενα....με το γάντι φυσικά!


https://www.instagram.com/p/CSsuGuDHiLM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kim Cattrall θα είναι για πάντα η Samantha!