Άγριες Μέλισσες: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη (photo)

Οι πρωταγωνιστές της σειράς στην πιο όμορφη φωτογραφία του γάμου.

Η φετινή χρονιά για τις Άγριες Μέλισσες ήταν άκρως επιτυχημένη. Μπορεί ο κύκλος να έκλεισε με δύο θανάτους που συγκλόνισαν το κοινό, στην πραγματική ζωή όμως είχε έναν γάμο, αυτόν της Δανάης Μιχαλάκη με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου.

Ανήμερα των γενεθλίων της, στις 7 Αυγούστου 2021, η Δανάη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, στον τόπο καταγωγής της τη Σύρο, με τις «άγριες μέλισσες» να δίνουν το παρών. Το Queen.gr βρέθηκε στη Σύρο και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι στη παραλία Κόμητο, όμως υπάρχει και μια φωτογραφία που δεν είχες δει ξανά.

Δανάη Μιχαλάκη: Παντρεύτηκε στη Σύρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι (photos)

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Δανάης

Η τηλεοπτική Δρόσω ήταν πανέμορφη μέσα στο λευκό νυφικό της και πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του αγαπημένου της. Οι φωτογραφίες άλλωστε μαρτύρησαν πολλά περισσότερα από αυτά που ίσως θα μπορούσε κάποιος να πει.

Οι συμπρωταγωνιστές της έδωσαν το παρών στον γάμο της και μετά την αδημοσίευτη φωτογραφία της Έλλης Τρίγγου με τον Γιάννη Κουκουράκη, είδε το φως της δημοσιότητας μία ακόμη. Το post έκανε ο Κωστής Σαββιδάκης (ο παπά Γρηγόρης στη σειρά) και στη φωτό μπορείς να δεις πολλούς από τους ηθοποιούς της σειράς.

«Δανάη και Γιώργο σας ευχαριστούμε. Να ζήσετε ευτυχισμένοι! Με αγάπη από το Διαφάνι...», γράφει το caption και τα likes πέφτουν βροχή.


https://www.instagram.com/p/CSyuBnsI83M

Οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας

Στο post που έκανε πριν από μερικές ώρες ο γνωστός ηθοποιός, μπορείς να δεις τους Άλκη Καλπακίδη (Παναγιώτης), Ιωάννη Αθανασόπουλο (Γιάννος), Νίκο Λεκάκη (Άγγελος), Κωνσταντίνο Δανίκα (Φανούρη), Μαρία Πετεβή (Πηνελόπη Σεβαστού), Γιάννη Κουκουράκη (Κωνσταντής), Έλλη Τρίγγου (Ασημίνα) αλλά και τη σεναριογράφο της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη.

Αν ρίξεις μια ματιά στη gallery παρακάτω θα φρεσκάρεις τη μνήμη σου με φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς στη Σύρο.