Άγριες Μέλισσες: Η Θεοδοσία ποζάρει με μαγιό και το σώμα της είναι απίστευτα γυμνασμένο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Η Θεοδοσία ποζάρει με μαγιό και το σώμα της είναι απίστευτα γυμνασμένο

Άγριες Μέλισσες: Την είχες ξαναδεί με μαγιό τη Θεοδοσία άκα Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με μαγιό;

Μερικές εβδομάδες απομένουν μέχρι την έναρξη του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών και η αγωνία ολοένα και κορυφώνεται για όσα θα ακολουθήσουν στη νέα σεζόν της χρονιάς. Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί το πότε θα ξεκινήσει, όμως πληροφορίες αναφέρουν πως η πρεμιέρα θα γίνει στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου.

Στο δεύτερο κύκλο αρκετοί χαρακτήρες αποχαιρέτισαν τη σειρά, ανάμεσα σε αυτούς και η Θεοδοσία. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ενσάρκωσε τη Θεοδοσία, τη γυναίκα του Λάμπρου και η ερμηνεία της ήταν εξαιρετική σε όλα τα επεισόδια. Και ίσως να την έχεις στο μυαλό σου ακόμη με εκείνο το look της δεκαετίας του 50’, την έχεις δει όμως να ποζάρει με μαγιό;


https://www.instagram.com/p/B6oIb6YlTjG

Η φωτογραφία με μαγιό στον φακό της Ρούλας Ρέβη

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη (ή Θεοδοσία αν προτιμάς) είναι ένα όμορφο κορίτσι και μια πολύ αξιόλογη ηθοποιός. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Τήνο μαζί με τη Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα και μέσα από το Instagram account της φωτογράφου μπορείς να τη δεις έτσι όπως σίγουρα δεν την έχεις ξαναδεί.

Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν την έναρξη της τρίτης σεζόν η Πηνελόπη κάνει διακοπές στην Τήνο (photos)

Η 33χρονη ηθοποιός περνάει όμορφες στιγμές με τον σύντροφό της Θανάση (ο αδερφός του Αποστόλη Τότσικα), τον ηθοποιό, τη Ρούλα Ρέβη και τα δίδυμα παιδιά τους. Η φωτογραφία της με μαγιό ήταν πραγματικά φανταστική και η Θεοδοσία αγνώριστη.

theodosia

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη πόζαρε και με την κόρη των Ρέβη-Τότσικα

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας περνούν κάθε χρόνο τις διακοπές στους στην Τήνο μαζί με τα παιδιά τους και αγαπημένους φίλους που τυχαίνει να βρίσκονται στο νησί. Φέτος οι διακοπές είναι οικογενειακή υπόθεση, αφού μαζί τους βρίσκεται και ο αδερφός του ηθοποιού Θανάσης, μαζί με τη Χριστίνα.

Άγριες Μέλισσες: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη (photo)

Στο Instagram της φωτογράφου ανάμεσα στα αμέτρητα story που έκανε μπορείς να δεις και τη φωτογραφία της Χριστίνας (ξανά με μαγιό) παρέα με την μικρή της κόρη.

Δες όλες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.