Οι Άγριες Μέλισσες σε αδημοσίευτες φωτό λίγο πριν την έναρξη του τρίτου κύκλου (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι Άγριες Μέλισσες σε αδημοσίευτες φωτό λίγο πριν την έναρξη του τρίτου κύκλου (photos)

Φωτογραφίες από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη.

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η Δανάη Μιχαλάκη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαπαγεωργίου στη Σύρο. Το παρών στη χαρά της έδωσαν όλες οι Άγριες Μέλισσες και υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Όσο οι μέρες περνούν, ολοένα και εμφανίζονται περισσότερες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου, όπως εκείνη που ανέβασε την Παρασκευή (20/8/21) ο Κωστής Σαββιδάκης (aka παπά-Γρηγόρης).

Άγριες Μέλισσες: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη (photo)

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες των Μελισσών στη Σύρο

Μετά τη φωτογραφία του Κωστή Σαββιδάκη, εμφανίστηκαν και άλλες φωτογραφίες στο Instagram από τη μέρα του γάμου της Δανάης και του Γιώργου. Όχι οι πρωταγωνιστές δεν ήταν το ζευγάρι, αλλά συμπρωταγωνιστές της Δανάης στη σειρά, οι οποίοι έδειχναν τρομερά χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που βρισκόταν όλοι μαζί εκτός πλατό και γυρισμάτων.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βρίσκει τον παλιό του έρωτα στο Διαφάνι - Γυρίζει την πλάτη στη Μυρσίνη

savvidakis kostis gamos mixalaki

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου (ή Σοφούλα αν προτιμάς) έκανε την ανάρτηση το απόγευμα της Κυριακής στο account της με τα likes να ξεπερνούν τα 3χιλιάδες και τα σχόλια να αναφέρουν πόσο τους έχει λείψει αυτή η παρέα των μελισσών.

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα ξανά sexbomb, η Ουρανία με δική της μπουτίκ και ο μισητός Μελέτης... Χαμός θα γίνει πάλι στο Διαφάνι!


https://www.instagram.com/p/CS4CObOgqRH

Στις φωτογραφίες που θα βρεις και στην παρακάτω gallery θα δεις τους Γιάννη Κουκουράκη, Νίκο Λεκάκη, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Εριέττα Μανούρη, Έλλη Τρίγγου, Γιάννη Βασιλώττο, Δημήτρη Γκοτσόπουλο και Μαρία Πετεβή.

Η φωτογραφία της Φιλαρέτης Κομνηνού

Απαρατήρητη δεν πέρασε επίσης και η ανάρτηση που έκανε η μαμά του γαμπρού, Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της, φωτογραφία του ζευγαριού από τον γάμο, στην οποία Δανάη και Γιώργος λάμπουν από ευτυχία και το caption αναφέρει: «Ο γάμος τους! Η αγάπη τους».

Μπορείς να δεις τις φωτογραφίες αυτές όλες παρακάτω: