Survivor: Αυτός ήταν ο αγαπημένος Έλληνας παίκτης του Ατζούν και τα stories μιλούν από μόνα τους

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Αυτός ήταν ο αγαπημένος Έλληνας παίκτης του Ατζούν και τα stories μιλούν από μόνα τους

Η συμπάθεια του Aτζούν δεν κρύβεται. 

Θυμάσαι που στις αρχές Ιουλίου, όταν ολοκληρώθηκε το φετινό Survivor στον ΣΚΑΙ, ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι και του επάθλου;

Ο Σάκης συνεχίζει να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η ζωή συνεχίζεται με καλοκαιρινές διακοπές, όσο ακόμα συνεχίζεται το καλοκαίρι.

Το τέλος του Survivor

Ο παραγωγός άλλωστε του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, είχε παραδεχτεί πως η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη στην Ελλάδα για το ριάλιτι επιβίωσης και είχε ποζάρει μαζί με τον νικητή Κατσούλη σε ένα σταθερό ποστ στον λογαριασμό του στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CQ_gTJ-FVjl

Αντζούν και Μπόγδανος μαζί στην Τουρκία

Έλα όμως που ο Ατζούν δεν συμπάθησε μοναχά τον Σάκη αλλά και ο φιναλίστ του τελικού Ηλίας Μπόγδανος μπήκε στην καρδιά του.

Ο Ηλίας που τις ημέρες αυτές απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης παρέα με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, φαίνεται πως παραμένει αγαπημένος πρώην παίκτης του Survivor για τον Αντζούν ο οποίος όχι μόνο τον φιλοξένησε στην Αλάτσα, περιοχή της Σμύρνης στην Τουρκία αλλά έκανε και το σχετικό στόρι στο Instagram.

Διάβασε ακόμα: Έκανε χαμό ο Μπόγδανος! Ο χορός και το γλέντι με την σύντροφό του μέχρι πρωίας (video)

Ο Αντζούν δείπνησε με μια παρέα παικτών από το τούρκικο Survivor και ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Μπόγδανος με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα.



Λίγες ώρες αργότερα, ο Ηλίας βρέθηκε στο σκάφος του Αντζούν στην Ελλάδα, οργώνοντας τις ελληνικές θάλασσες και ο Μπόγδανος έκανε και μια παράξενη αφιέρωση στον Τούρκο παραγωγό.



Ο μουσικός και τραγουδιστής αφιέρωσε μια βουτιά στον Ιλιτζαλί!



Μήπως το μέλλον του Ηλία θα είναι σε κάποια παραγωγή του Αντζούν;