Big Brother 2: Πρεμιέρα με cool παρουσιαστές, διαβασμένους παίκτες και μυστικά!

Big Brother 2: Πρεμιέρα με cool παρουσιαστές, διαβασμένους παίκτες και μυστικά!

Τι μας άρεσε, τι δεν αντέξαμε και τι μας περιμένει στην συνέχεια του νέου Big Brother. 

Το Big Brother, το πρώτο τηλεοπτικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν έκανε χθες πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ και ήρθε με φόρα και υποσχέσεις. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα ετοιμόλογοι, άνετοι, γρήγοροι (και στιλιστικά σωστοί) δείχνουν ότι τα καταφέρνουν καλύτερα από τον άπειρο περσινό παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη.

Μπορεί να λείπει ο master του είδους Ανδρέας Μικρούτσικος από τον σχολιασμό (θα τον δούμε ωστόσο στην νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha) αλλά η επιλογή της δημοσιογράφου Αφροδίτης Γραμμέλη στην θέση του, σηματοδοτεί μια γενικότερη αλλαγή στο ύφος του ριάλι τι και φαίνεται προς στιγμήν να πετυχαίνει.



Το ντεμπούτο του Μεγάλου Αδελφού δεν είχε τεχνικά λάθη, είχε καλύτερη σκηνοθεσία, ανανεωμένο σπίτι και μια καινούργια αρένα για αγωνίσματα που θα θέσει σε δοκιμασία την αντοχή και τα νεύρα των παικτών (στο μοτίβο και του αυστραλιανού Big Brother).

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η περσινή νικήτρια, 'Αννα Μαρία Ψυχαράκη, που έκανε ακόμη και τους χρήστες του Twitter να αναρωτηθούν για την μεγάλη της αλλαγή.

27 χιλιάδες σχόλια στο Twitter αλλά την παράσταση έκλεψε η Άννα -Μαρία. Θα τα μάθεις όλα σε αυτό το link



Χωρίς τα «κόσμε μου», υπερβολές και εξάρσεις δεν θύμισε σε τίποτε τον περσινό της εαυτό. 'Άραγε να αληθεύει ότι σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική και άλλαξε ύφος;

Οι πρόβες στους παίκτες και το ολίγον από GNTM

Και οι 14 νέοι παίκτες όχι μόνο φάνηκε πως είχαν κάνει...φροντιστήριο της περσινής σεζόν αλλά ήταν και άψογα προετοιμασμένοι από την παραγωγή στις συνεντεύξεις γνωριμίας με το κοινό.

Όλοι έδειχναν αυτοπεποίθηση, έδωσαν σε γενναίες δόσεις αποκαλύψεις για την ζωή τους που έχουν ενδιαφέρον και φτιάχνουν τίτλους για τα media, φυσικά τόνισαν ότι σκοπός είναι το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ και ως εκ θαύματος όλοι αντιπαθούν το ψέμα και την διπροσωπία.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μεγάλους καβγάδες μέσα στο σπίτι. 'Όλοι οι παίκτες κάτι θυμίζουν κάτι από τους περσινούς. Η Γιώτα Μυλωνά έχει τις προδιαγραφές της περσινής Αφροδίτης, ο Στέφανος Νικολός μας ήρθε ως ένας δεύτερος (ηπιότερος όμως) Δημήτρης Πυργίδης, ενώ η Σαμάνθα Σίμοβιτς έχει αρκετές δόσεις από την περσινή Ραμόνα.

Η 25 χρονη τραγουδίστρια Ανχελίτα έχει ωστόσο ένα μικρό προβάδισμα εμφανισιακά. Θεωρήσαμε ωστόσο περιττή την παρουσία του μοντέλου Παναγιώτη Πέτσα που εξελίσσεται πια σε επαγγελματία παίκτη εκπομπών μετά την συμμετοχή του στο X Factor και το GNTM. Αντίπαλον δέος του και με...πραγματική καριέρα στο modeling είναι ο Στέφανος Μιλάτος που είναι και ο μοναδικός επώνυμος τύπου celebrity που μπήκε στο παιχνίδι.

Big Brother 2: Από το GNTM στο Big Brother! Πώς έγινε πάλι αυτό; Πάτησε το link!



Ανατροπές, εκπλήξεις και ο...Ισίδωρος

Την φετινή χρονιά δεν θα βλέπουμε τόσο τους παίκτες να ξαπλώνουν στους καναπέδες και να αράζουν στις ξαπλώστρες μπροστά από την πισίνα ή να συνωστίζονται στην κουζίνα και το μπάνιο του Big Brother.


https://www.instagram.com/p/CTMFcoPjtOE

Τα αγωνίσματα θα αλλάξουν τις ισορροπίες και τις συμμαχίες όπως και η προσθήκη κάποιων νέων παικτών όταν περάσει η πρώτη φάση του διαγωνισμού. Ο ΣΚΑΪ μπαίνει δυνατά
στην prime time ζώνη και θα έχει ενδιαφέρον καταρχάς να δούμε την πρώτη τηλεοπτική μάχη στο 21.00 -23.00 καθώς σήμερα κάνει το ντεμπούτο της και η φιλόδοξη “Γη της ελιάς” του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega, ενώ αναμένονται την επόμενη εβδομάδα οι “Άγριες Μέλισσες” (με πολύ πιστό τηλεοπτικό κοινό) αλλά και ο “Σασμός” στον Alpha που θέλει να κάνει την έκπληξη.

Τα κανάλια παίζουν τα ρέστα τους και ο ανταγωνισμός φέτος είναι ίσως ο πιο σκληρός της δεκαετίας στην μικρή οθόνη. Μένει να δούμε ποιος θα κόψει το νήμα σε εντυπώσεις και τηλεθέαση τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι παίκτες και τα βιογραφικά τους, για... να μπαίνεις στο κλίμα σιγά σιγά: