Η Δανάη Μιχαλάκη δείχνει τις βέρες του γάμου της και κάνει δημόσια αφιέρωση στον σύζυγό της

Η Δανάη Μιχαλάκη δείχνει τις βέρες του γάμου της και κάνει δημόσια αφιέρωση στον σύζυγό της

Η Μιχαλάκη είπε τα πιο γλυκά λόγια στον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Τα 29α γενέθλια της Δανάης Μιχαλάκη έφεραν ένα πιο ιδιαίτερο δώρο τη φετινή χρονιά. Ανήμερα 7/8, η τηλεοπτική «Δρόσω» ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένη της Γιώργο Παπαγεωργίου στη Σύρο, απ’ όπου κατάγεται η ηθοποιός.

Έκτοτε, έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τον γάμο αποκαλύπτοντας στο κοινό περισσότερα στιγμιότυπα από τη μεγάλη και γεμάτη συναισθήματα ημέρα. Αφότου, λοιπόν, κυκλοφόρησε υλικό από τον χώρο, ήρθε η ώρα το κοινό της να δει και τις βέρες του ζευγαριού.Δανάη Μιχαλάκη: Παντρεύτηκε στη Σύρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι (photos)

Η νέα φωτογραφία

Η Μιχαλάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το χέρι της ίδιας και του συζύγου της να κρατιούνται και να δείχνουν τις βέρες τους. Την ανάρτηση, όμως, συνόδευσε και με ένα υπέροχο caption αφιερωμένο στον Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/CTKzumio86F

«Α! ναι, ξέχασα να σου πω,

πως τα στάχυα

είναι χρυσά κι απέραντα, γιατί σ’ αγαπώ», έγραψε η ηθοποιός.

Γιάννης Κουκουράκης-Έλλη Τρίγγου: Η αδημοσίευτη photo από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

Τα σχόλια των followers

Το κοινό φυσικά σε αυτό το τόσο υπέροχο θέαμα άρχισε να αφήνει τα δικά του σχόλια που αποθέωναν τη φωτογραφία και την αγάπη του ζευγαριού. Ανάμεσά τους βρέθηκαν και διάσημοι ηθοποιοί. Θα βρεις μερικά από αυτά τα σχόλια στη συνέχεια.

DPG Network